Paljonko teillä tulee hintaa raaka-aineille kun teette kotona pizzan ja mikä on hintaraja?
Itse laskin että tulee gluteenittomalle pizzalle hintaa vähän yli 4 euroa jossa on täytteenä vain kinkkusuikaleita, herkkusieniä, juustoraastetta ja ranskankermaa. On kyllä älyttömän kallis hinta itse tehdylle pizzalle eikä se ole edes kovin hyvän makuinenkaan.
Kommentit (36)
Jos teen uunipellillisen, niin jotain 15€. Silloin kun vaivaudun tekemään, raaka-aineet ovat laadukkaita ja hyvää on.
Vierailija kirjoitti:
Noin 13€. Käytän vain laadukkaita ja kalliita täytteitä.
Tämä voisi olla aika lähellä. Ennen hintojen nousua oli noin 10 euroa, joten varmaan ainakin tämän verran nyt. Ei ole rajaa, teen erittäin hyvää pitsaa :)
No enpä ole laskenut hintaa, vaan olen ostanut hyviä aineita ja tarpeeksi paljon. Teemme aina pellillisen/jamppa ja jokainen saa laittaa pizzaansa mitä itse haluaa. Koskaan ei ole pahaa tullut.
Vierailija kirjoitti:
Jos teen uunipellillisen, niin jotain 15€. Silloin kun vaivaudun tekemään, raaka-aineet ovat laadukkaita ja hyvää on.
Itsellä tämä sama. Paitsi nyt olen koittanut opetella laittamaan vähemmän täytteitä niin silloin tuolla 15 eurolla saa 2 peltillistä. Kehitteillä täydellinen pizzapohja
En ole laskenut mutta ehkä 10 € ja sillä saa jo pari pitsaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos teen uunipellillisen, niin jotain 15€. Silloin kun vaivaudun tekemään, raaka-aineet ovat laadukkaita ja hyvää on.
Itsellä tämä sama. Paitsi nyt olen koittanut opetella laittamaan vähemmän täytteitä niin silloin tuolla 15 eurolla saa 2 peltillistä. Kehitteillä täydellinen pizzapohja
Bella Table-podcastissa oli pari viikkoa sitten hyvä ohje, mitä pitää koittaa kyllä itsekin ( en muista tarkkaan, mutta ainakin pari vuorokautta kohoteltiin kylmässä ja jauhot oli jotain tiettyä ). Ja pitsakivellä kannattaa tehdä, jos ei ole pitsauunia.
Lisäksi kaikille vinkki, että juusto tulee ennen muita täytteitä
Emma K. kirjoitti:
Häpykarvoja pizzaan
Etkö sä pääse mihinkään hoitoon?
Miksi valmis pizzapohjat on tympeän makuisia?
Vierailija kirjoitti:
Miksi valmis pizzapohjat on tympeän makuisia?
Lapsi on kokki ja neuvoi tekemaään durumvehnäjauhoista pohjan. Näköjään pussin kyljessä ohje. Ostin myös pizzakiven, pitää kokeilla huomenna miten onnistuu.
- täydellisen pizzapohjan tavoittelija. ja tietysti ensin tomaattimaustekastike, sitten juusto ja sitten kaikki muu
8-10 € halpaa ja iso pelti ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos teen uunipellillisen, niin jotain 15€. Silloin kun vaivaudun tekemään, raaka-aineet ovat laadukkaita ja hyvää on.
Itsellä tämä sama. Paitsi nyt olen koittanut opetella laittamaan vähemmän täytteitä niin silloin tuolla 15 eurolla saa 2 peltillistä. Kehitteillä täydellinen pizzapohja
Bella Table-podcastissa oli pari viikkoa sitten hyvä ohje, mitä pitää koittaa kyllä itsekin ( en muista tarkkaan, mutta ainakin pari vuorokautta kohoteltiin kylmässä ja jauhot oli jotain tiettyä ). Ja pitsakivellä kannattaa tehdä, jos ei ole pitsauunia.
Lisäksi kaikille vinkki, että juusto tulee ennen muita täytteitä
Lisään tähän, että tarpeeksi suolaa taikinaan ja oikeasti kuuma uuni. Ja täytteitä menee päälle vain vähän.
Vaihtelee paljon, tehdään neljä kerralla. Jos tarjous kermajuustosta, kinkusta ja tonnikalasta tehdään, voi hinta kappaleelta jäädä pariin kolmeen euroon. Mutta jos menee aurajuustoa ja emmentalia, niin hinta nousee reilusti, puhumattakaan sitten kalliimmista päälysistä.
Vierailija kirjoitti:
No enpä ole laskenut hintaa, vaan olen ostanut hyviä aineita ja tarpeeksi paljon. Teemme aina pellillisen/jamppa ja jokainen saa laittaa pizzaansa mitä itse haluaa. Koskaan ei ole pahaa tullut.
Mitä tarkoittaa pellillinen/jamppa? Siis ei kai että yhdelle ihmiselle koko pellillinen? Meidän perheessä tehtiin aina viidelle ruokailijalle pellillinen pizzaa. Jokainen sai pari ruutua.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi valmis pizzapohjat on tympeän makuisia?
Lapsi on kokki ja neuvoi tekemaään durumvehnäjauhoista pohjan. Näköjään pussin kyljessä ohje. Ostin myös pizzakiven, pitää kokeilla huomenna miten onnistuu.
- täydellisen pizzapohjan tavoittelija. ja tietysti ensin tomaattimaustekastike, sitten juusto ja sitten kaikki muu
Lapsesi taitaa olla vasta valmistunut kokki. 00-jauho on oikea pizzalle ja vähintään vuorokauden kohotus, mielellään 2 jääkaapissa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No enpä ole laskenut hintaa, vaan olen ostanut hyviä aineita ja tarpeeksi paljon. Teemme aina pellillisen/jamppa ja jokainen saa laittaa pizzaansa mitä itse haluaa. Koskaan ei ole pahaa tullut.
Mitä tarkoittaa pellillinen/jamppa? Siis ei kai että yhdelle ihmiselle koko pellillinen? Meidän perheessä tehtiin aina viidelle ruokailijalle pellillinen pizzaa. Jokainen sai pari ruutua.
Eihän siitä tule kuin paha mieli.
Kyllä meilläkin tehdään pellillinen per lärvi, pizzaa pitää jäädä seuraavallekin päivälle...
Itse teen yleensä niin ohuita ettei se kyllä ihme ole jos joku vetäisee sellaisen kokonaankin.
Eri
Ei pizzaa tehdä missään "pellissä" vaan se paistetaan pizzauunissa. Ooni on täysin lyömätön tässä hommassa.
Vierailija kirjoitti:
Ei pizzaa tehdä missään "pellissä" vaan se paistetaan pizzauunissa. Ooni on täysin lyömätön tässä hommassa.
Kyllä tehdään. Kaikki eivät halua turhakkeita nurkkiinsa.
Vierailija kirjoitti:
Ei pizzaa tehdä missään "pellissä" vaan se paistetaan pizzauunissa. Ooni on täysin lyömätön tässä hommassa.
Tuollaiset oonit on ihan trendihöpötyksiä. Leivinuunissa paistetaan kunnon pizzat ilman mitään peltejä.
Noin 13€. Käytän vain laadukkaita ja kalliita täytteitä.