Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paljonko teillä tulee hintaa raaka-aineille kun teette kotona pizzan ja mikä on hintaraja?

Vierailija
11.08.2023 |

Itse laskin että tulee gluteenittomalle pizzalle hintaa vähän yli 4 euroa jossa on täytteenä vain kinkkusuikaleita, herkkusieniä, juustoraastetta ja ranskankermaa. On kyllä älyttömän kallis hinta itse tehdylle pizzalle eikä se ole edes kovin hyvän makuinenkaan.

Kommentit (36)

Vierailija
1/36 |
11.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noin 13€. Käytän vain laadukkaita ja kalliita täytteitä.

Vierailija
2/36 |
11.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos teen uunipellillisen, niin jotain 15€. Silloin kun vaivaudun tekemään, raaka-aineet ovat laadukkaita ja hyvää on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/36 |
11.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Noin 13€. Käytän vain laadukkaita ja kalliita täytteitä.

Tämä voisi olla aika lähellä. Ennen hintojen nousua oli noin 10 euroa, joten varmaan ainakin tämän verran nyt.  Ei ole rajaa, teen erittäin hyvää pitsaa :)

Vierailija
4/36 |
11.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No enpä ole laskenut hintaa, vaan olen ostanut hyviä aineita ja tarpeeksi paljon. Teemme aina pellillisen/jamppa ja jokainen saa laittaa pizzaansa mitä itse haluaa. Koskaan ei ole pahaa tullut.

Vierailija
5/36 |
11.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos teen uunipellillisen, niin jotain 15€. Silloin kun vaivaudun tekemään, raaka-aineet ovat laadukkaita ja hyvää on.

Itsellä tämä sama. Paitsi nyt olen koittanut opetella laittamaan vähemmän täytteitä niin silloin tuolla 15 eurolla saa 2 peltillistä. Kehitteillä täydellinen pizzapohja

Vierailija
6/36 |
11.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole laskenut mutta ehkä 10 € ja sillä saa jo pari pitsaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/36 |
11.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jos teen uunipellillisen, niin jotain 15€. Silloin kun vaivaudun tekemään, raaka-aineet ovat laadukkaita ja hyvää on.

Itsellä tämä sama. Paitsi nyt olen koittanut opetella laittamaan vähemmän täytteitä niin silloin tuolla 15 eurolla saa 2 peltillistä. Kehitteillä täydellinen pizzapohja

Bella Table-podcastissa oli pari viikkoa sitten hyvä ohje, mitä pitää koittaa kyllä itsekin ( en muista tarkkaan, mutta ainakin pari vuorokautta kohoteltiin kylmässä ja jauhot oli jotain tiettyä ). Ja pitsakivellä kannattaa tehdä, jos ei ole pitsauunia. 

Lisäksi kaikille vinkki, että juusto tulee ennen muita täytteitä

Vierailija
8/36 |
11.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Emma K. kirjoitti:

Häpykarvoja pizzaan

Etkö sä pääse mihinkään hoitoon?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/36 |
11.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi valmis pizzapohjat on tympeän makuisia?

Vierailija
10/36 |
11.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi valmis pizzapohjat on tympeän makuisia?

Lapsi on kokki ja neuvoi tekemaään durumvehnäjauhoista pohjan. Näköjään pussin kyljessä ohje.  Ostin myös  pizzakiven, pitää kokeilla huomenna miten onnistuu. 

- täydellisen pizzapohjan tavoittelija. ja tietysti ensin tomaattimaustekastike,   sitten juusto ja sitten kaikki muu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/36 |
11.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

8-10 € halpaa ja iso pelti ruokaa.

Vierailija
12/36 |
11.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jos teen uunipellillisen, niin jotain 15€. Silloin kun vaivaudun tekemään, raaka-aineet ovat laadukkaita ja hyvää on.

Itsellä tämä sama. Paitsi nyt olen koittanut opetella laittamaan vähemmän täytteitä niin silloin tuolla 15 eurolla saa 2 peltillistä. Kehitteillä täydellinen pizzapohja

Bella Table-podcastissa oli pari viikkoa sitten hyvä ohje, mitä pitää koittaa kyllä itsekin ( en muista tarkkaan, mutta ainakin pari vuorokautta kohoteltiin kylmässä ja jauhot oli jotain tiettyä ). Ja pitsakivellä kannattaa tehdä, jos ei ole pitsauunia. 

Lisäksi kaikille vinkki, että juusto tulee ennen muita täytteitä

Lisään tähän, että tarpeeksi suolaa taikinaan ja oikeasti kuuma uuni. Ja täytteitä menee päälle vain vähän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/36 |
11.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaihtelee paljon, tehdään neljä kerralla. Jos tarjous kermajuustosta, kinkusta ja tonnikalasta tehdään, voi hinta kappaleelta jäädä pariin kolmeen euroon. Mutta jos menee aurajuustoa ja emmentalia, niin hinta nousee reilusti, puhumattakaan sitten kalliimmista päälysistä.

Vierailija
14/36 |
11.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No enpä ole laskenut hintaa, vaan olen ostanut hyviä aineita ja tarpeeksi paljon. Teemme aina pellillisen/jamppa ja jokainen saa laittaa pizzaansa mitä itse haluaa. Koskaan ei ole pahaa tullut.

Mitä tarkoittaa pellillinen/jamppa? Siis ei kai että yhdelle ihmiselle koko pellillinen? Meidän perheessä tehtiin aina viidelle ruokailijalle pellillinen pizzaa. Jokainen sai pari ruutua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/36 |
11.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miksi valmis pizzapohjat on tympeän makuisia?

Lapsi on kokki ja neuvoi tekemaään durumvehnäjauhoista pohjan. Näköjään pussin kyljessä ohje.  Ostin myös  pizzakiven, pitää kokeilla huomenna miten onnistuu. 

- täydellisen pizzapohjan tavoittelija. ja tietysti ensin tomaattimaustekastike,   sitten juusto ja sitten kaikki muu

Lapsesi taitaa olla vasta valmistunut kokki. 00-jauho on oikea pizzalle ja vähintään vuorokauden kohotus, mielellään 2 jääkaapissa.

Vierailija
16/36 |
11.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

No enpä ole laskenut hintaa, vaan olen ostanut hyviä aineita ja tarpeeksi paljon. Teemme aina pellillisen/jamppa ja jokainen saa laittaa pizzaansa mitä itse haluaa. Koskaan ei ole pahaa tullut.

Mitä tarkoittaa pellillinen/jamppa? Siis ei kai että yhdelle ihmiselle koko pellillinen? Meidän perheessä tehtiin aina viidelle ruokailijalle pellillinen pizzaa. Jokainen sai pari ruutua.

Eihän siitä tule kuin paha mieli.

Kyllä meilläkin tehdään pellillinen per lärvi, pizzaa pitää jäädä seuraavallekin päivälle...

Itse teen yleensä niin ohuita ettei se kyllä ihme ole jos joku vetäisee sellaisen kokonaankin.

Eri

Vierailija
17/36 |
11.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En laske. Maksaa minkä maksaa.

Vierailija
18/36 |
11.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei pizzaa tehdä missään "pellissä" vaan se paistetaan pizzauunissa. Ooni on täysin lyömätön tässä hommassa.

Vierailija
19/36 |
11.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei pizzaa tehdä missään "pellissä" vaan se paistetaan pizzauunissa. Ooni on täysin lyömätön tässä hommassa.

Kyllä tehdään. Kaikki eivät halua turhakkeita nurkkiinsa.

Vierailija
20/36 |
11.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei pizzaa tehdä missään "pellissä" vaan se paistetaan pizzauunissa. Ooni on täysin lyömätön tässä hommassa.

Tuollaiset oonit on ihan trendihöpötyksiä. Leivinuunissa paistetaan kunnon pizzat ilman mitään peltejä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yksi viisi