Pannukakkua piti tehdä
Jauhot ja kananmuna jo kulhossa (pieni pannari siis) ja täysmaitoa piti jääkaapissa olla ja olikin mut päässyt hapantumaan kokkareiksi. No, mitähän tulee kun laitetaan vettä maidon sijasta....
Kommentit (5)
Se hapantunut maito käy pannariin vallan hyvin. Tehdäänhän pannaria ja lettuja piimäänkin, blinitaikinaa pitää ihan erikseen hapattaa.
Vierailija kirjoitti:
Ei sulla sattuis olemaan jotain ruokacremeä tms?
Nuo cremet ovat niitä, jotka pitäisi hävittää kokonaan. Pitkä liuta lisäaineita. Parempi vaihtoehto joka paikkaan on tavallinen kerma, sitähän voi halutessaan lantrata maidolla tai vedellä vähärasvaisemmaksi. Noita hiton cremejä ei pysty edes käsipeleillä vatkaamaan kunnolla, aina pitää olla joku sähköhärpäke apuna.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei sulla sattuis olemaan jotain ruokacremeä tms?
Nuo cremet ovat niitä, jotka pitäisi hävittää kokonaan. Pitkä liuta lisäaineita. Parempi vaihtoehto joka paikkaan on tavallinen kerma, sitähän voi halutessaan lantrata maidolla tai vedellä vähärasvaisemmaksi. Noita hiton cremejä ei pysty edes käsipeleillä vatkaamaan kunnolla, aina pitää olla joku sähköhärpäke apuna.
No joo mutta jos pitää valita pannukakkuun vesi tai ruokakerma niin valitsen ruokakerman
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei sulla sattuis olemaan jotain ruokacremeä tms?
Nuo cremet ovat niitä, jotka pitäisi hävittää kokonaan. Pitkä liuta lisäaineita. Parempi vaihtoehto joka paikkaan on tavallinen kerma, sitähän voi halutessaan lantrata maidolla tai vedellä vähärasvaisemmaksi. Noita hiton cremejä ei pysty edes käsipeleillä vatkaamaan kunnolla, aina pitää olla joku sähköhärpäke apuna.
No joo mutta jos pitää valita pannukakkuun vesi tai ruokakerma niin valitsen ruokakerman
Ruokacreme ei ole edes ruokakermaa vaan jotakin öljystä väännettyä hirvitystä.
Ei sulla sattuis olemaan jotain ruokacremeä tms?