Miten seuraavanlainen ruoka maistuisi kylässä vieraana?
Vihersalaatti, salaatinkastike erikseen
Etikkakurkkua
Varhaisperunoita
Silliä
Savustettua muikkua
Keitettyjä kananmunia
Keitettyä parsakaalia
Pöytään voita sekä oliiviöljyä
Tuoretta leipää
Kotimaisia juustoja
Vaniljakiisseliä marjoilla
Keksejä
Kahvia tai teetä
Kommentit (65)
Mä tykkäisin. Perheessäni kaikilla muilla kolmella jäisi syöminen aika vähäiseksi, mutta eivät nyt sentään nälkään kuolisi yhden vierailun aikana.
En söisi.
Kebabia tai pitsaa pitäis olla.
Ihan ok. Kiva kun on kalaa. Aika perus ruokaa, suomalaiseen tapaan.
Peruskesäruoka. Kyllä tuosta jotain vatsaansa saisi.
Muikku ja silli ei oikein maistu, muuten ihan hyvältä näyttää. Voisiko kalana olla ahven tai kuhafilee?
Tykkäisin. Siis että löytyy monia joita söisin. Pääruokaa tosin kaipaisin.
Silliä ja muikkuja en söisi mutta muut maistuisi. Parsakaali tosin on parempaa paistettuna kuin keitettynä.
Hyvin maistuisi. Oletko tarjoamassa?
Kebabille ton jälkeen niin menis.
Tykkäisin kaikesta. Listan ruokia pitäisi kyllä olla reilusti, jos niiden on tarkoitus olla päivän pääateria vieraille.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Savumuikut on aika vaikeita syödä siististi ja kädet haisevat sen jälkeen kolme vuotta vaikka pesisit niistä kaksi ensimmäistä. Ne on vähän huono idea. Muuten on ihan kiva.
Silliä söisin ehkä palasen,muikkua en. Aika vahvoja makuja kumpikin.
Jos söisin vielä lihaa, niin uppoaisi ihan hyvin. Ehkä keitetyt kananmunat tuntuu vähän irralliselta tuossa, vai onko tarkoitus laittaa niitä leivän päälle? Itse en ehkä miellä keitettyjä kananmunia päivällislisukkeeksi. Parsakaalit kannattaa mieluummin höyryttää kuin keittää, pysyvät napakampina ja ravinteetkin paremmin tallessa.
Tarkoittaako etikkakurkku niitä kaupan pikkelöityjä kurkkuja, vai ns. mummonkurkkuja, eli itse tehden etikassa ja tillissä marinoituja? Molemmat ok, mutta jälkimmäinen kesäisempi ja muutenkin herkullisempi. Vaniljakiisselin tilalla söisin kyllä mieluummin ihan vaniljajäätelöä tai marjoja ja kermaa, tai jos haluaa tehdä "oikean" jälkkärin, niin vaikka raparperipiirakkaa.
Millaisia kotimaisia juustoja tarjolla?
Onko sellaisia mitä syödään sellaisenaan, salaatissa, leivän päällä vai lisäkkeenä vai onko jälkiruoka?
Tykkäisin, mutta valitettavasti olen allerginen kalalle.
Jos en olisi niin ilolla mässäisin :)
Todella hyvin. Kaikki kuulostaa hyvältä, parsakaalia myöten.
Oikein on ylenpalttiset tarjoilut.
Mikään "protskuista" ei uppoaisi mulle, eli siis silli, muikun tai kananmuna. Muuten kuulostaa hyvältä mun korvaan.