Piirakan pohja ohjeita kysyn
Minulla on tarkoitus leivinjauheella kohottaa pohja.
Pohjaan tulee keitettyä ja jäähdytettyä ruisjauhopuuroa. Vehnäjauhoa.
Missä lämpötilassa uunissa kypsennän pohjaa ja kuinka kauan?
Teen peston pohjalle esipaiston jälkeen lisään sen ja kermaviilin juustoraasteella sekä esipaistettua sipulia ja savustettua taimenta.
Kommentit (8)
Riippuu pohjan paksuudesta sekä piirakan koosta. Jos on ohut pohja niin vähemmän lämpöä ja aikaa riittää, jos taas on paksu pohja voi tarvita pidemmän ajan.
Piirakkavuoka on se lasinen jotain lähemmäs 30 cm halkaisijaltaan.
Jauhoja ja puuroa mittaan 3 dl
Niin missä lämpötilassa esipaistaisit pohjan ja kuinka kauan?
Panin 200 asteeseen uuniin pohjan.
Nesteeksi lisäsin kookosmaitoa.
Näyttää kohoavan hyvin.
No nyt lisäsin peston päälle. Olkoon vielä 10 min 200 asteessa.
Sitten lisään kermaviili, juusto ja savutaimensekoituksen.
Katsotaan, mitä tästä tulee🤤
Pestossa on tilliä, pähkinää, oliiviöljyä ja valkosipulia.