Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sama mitä lihaa laitetaan, maku on sama

Vierailija
29.06.2023 |

Sanoo HK-Scanin päällikkö, ennen käytettiin naudan ja hevosenlihaa, nyt sikaa, maku on kuitenkin sama HK-sinisessä.

Onko näin. miksi siten ylipäätään syödaan naudanlihaa jos asia olisi näin.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
29.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
2/9 |
29.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huonot kokit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
29.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jossain vaiheessa olin pitkän aikaa ostamatta HK:n sinistä kun sen maku muuttui eikä maistunut samalta kuin ennen.

Vierailija
4/9 |
29.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hirvenliha maistuu aivan erilaisetlta kuin hevosen tai naudan tai sian.

Vierailija
5/9 |
29.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt ei puhuta pihvistä vaan HK:n Sinisestä. Siihen lisätty homeopaattinen lihamäärä tuskin maistuu mausteiden, jauhon ja kamaran alta mitenkään.

Vierailija
6/9 |
29.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen rakenne on nykyään jotenkin vetisempi, höttöisempi kuin ennen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
29.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No jos kaikkeen sotketaan jotain marinadia niin maistuu samalta. Ja suomalainen lihanlaatu on huonoa ja rasvatonta, siksi mautonta.

Ostan kaiken lihan maustamattomana ja valmistan itse. Kyllä maistuu paremmalta

Vierailija
8/9 |
29.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä sen eron huomaa, jos ei huomaa niin sit on aika varmasti tupakil ja alkiholilla tuhottu makuaistit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
29.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihanaa HK-blö