Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Palstakemistit selittäkää (puistokemistit saavat myös vastata), yritin tehdä kotitekoista vichyä laittamalla pansuolaa kuplaveteen, MUTTA

Vierailija
10.06.2023 |

kun laitoin teelusikallisen pansuolaa pulloon, se pulputti sieltä kaikki kuplat pois!

Eli alkoi kamala poreilu ja sitten siihen veteen ei jäänyt juuri lainkaan kuplia.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
10.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se suola pitää liuottaa siihen veteen ennen hapotusta. Ne suolahituset toimivat kuplautumisytiminä ja kuplauttivat kaikki sen siihen veteen liuenneen kaasun pois.

Eli ensin suola, sitten happo, muuten tulee pettymys.

Vierailija
2/2 |
11.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se suola pitää liuottaa siihen veteen ennen hapotusta. Ne suolahituset toimivat kuplautumisytiminä ja kuplauttivat kaikki sen siihen veteen liuenneen kaasun pois.

Eli ensin suola, sitten happo, muuten tulee pettymys.

Ok kiitos...! Kuinka kauan etukäteen pitäisi laittaa suolat? Ettei se sitten "räjähdä" kuplituksen aikana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä seitsemän