Lue keskustelun säännöt.
Ekologinen keväinen ilta-ateriani
23.05.2023 |
Kauden villivihanneksia huuhdeltuna ja silputtuna, ulkoilevan lehmän crème fraiche, suolaa ja pippuria sekaisin kastikkeeksi, lisäksi keitetyt perunat.
Tomaatti-Järkisärki suoraan purkista kylkeen.
Suosittelen, huippuhyvää ja helppoa! Tänään listalla voikukkaa, poimulehteä, mesiangervoa ja litulaukkaa sekä muutama kuusenkerkkä.
Kommentit (4)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Hyi. Ei kiitos.
Minäkin olin särjestä kauhuissani ajatuksena. Olen kerran syönyt savulahnaa ja se oli ok, hieman mudan makuista kyllä.
Mutta maistoin tuota kylässä ja se on nyt paras tietämäni kalasäilyke. Kuuluu kotivaraani.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Hyi. Ei kiitos.
Ja parempi olisi syödä vegaanisesti.
Olen täysin ihastunut tuohon Järki-särkeen. Purkki säilyy huoneenlämmössä pari vuotta, avattuna jääkaapissa. Kuluu viikossa leivän päällä yhdellä hengellä tai kerralla porukalla aterialla.
Suosikkini on tomaattinen versio.
Ap