Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Annilla on superkuohkeat munkit.

Vierailija
27.04.2023 |

Anni kehuu iltalehdessä kuinka hänen munkkinsa on maittavia
Anni kertoo saaneensa hyvää palautetta tuli kuohkeuden lisäksi myös mausta.
Aivan ihania, maailman parhaita, kuului eräs palaute.

https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000008775712.html

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
27.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidän lämpimistä munkeista. Persikasta en niin välitä.

Vierailija
2/8 |
27.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haluan työntää pääni Annin munkkien väliin ja puristaa hillot suuhuni

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
27.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

hyvät munkit on sellaiset käteen mahtuvat. Hieman tahmeat.

Vierailija
4/8 |
28.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Vierailija
5/8 |
28.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jutussa sanotaan näin: "Taikina eroaa perinteisestä siitä, että osa jauhoista on Manitoba-jauhoja, eli niin kutsuttuja vahvoja jauhoja, joissa on runsaasti proteiinia ja gluteenia."

Manitoba jauhoista sanotaan näin: "Flour with reduced starch and gluten, ideal for shiny, consistent dough. Proteins 14,5%. Proteiinivahvuus W370/390"

Vierailija
6/8 |
29.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt maistuisi Annin munkit!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
29.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne kuulostaa herkullisilta, mutta en jaksa nähdä noin paljon vaivaa.

Vierailija
8/8 |
29.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nestettä oli puoli  kahvikupillista, jauhoja 4 kahvikupillista. Ehkä en kokeile sitä reseptiä.  Todella erikoisia jauhoja täytyy olla, jos sillä tulee pehmeät munkit. Kananmunaa taisi olla reilusti, joten on pikemminkin kakkutaikinaa kuin sitä perinteistä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kolme kolme