Miten laitattaa tankoparsaa
Kommentit (15)
Teen uunissa, ei tule vetisiä. Napsautan kannat pois ja kuorin jos tarvtsee. 200 astetta n 8 min, riippuu parsan paksuudesta. Syön suolavoin tai hollandaiskastikkeen ja uppomunan kanssa
Paistoin eilen seesamiöljy+soijakastikeseoksessa, vähän mustapippuria myllystä sekaan. Ja seesaminsiemeniä, koska tykkään niistä.
Laitattaa= teettää työ jollakulla muulla.
Kun sinulla nyt kuitenkin näkyy olevan tietokone käytössä, niin ehdotan, että GOOGLAISIT!
Aiot asentaa tangot, että voit vetää leukoja? Jaahas.
Kyllä hollandaise on välttämätön
🇺🇦🇮🇱
Paistinpannulla, voita, hiukan suolaa ja sitruunamehua. Hetki kannen alla. Mahtuvat pitkittäin, ei tarvi pätkiä.
Kaffebulla kirjoitti:
Kyllä hollandaise on välttämätön
Muita ei jaksa vatkata vaikka kuinka huudan kannustavia sanoja. Meillä ei ole kastiketta.
Vierailija kirjoitti:
Laitattaa= teettää työ jollakulla muulla.
Kun sinulla nyt kuitenkin näkyy olevan tietokone käytössä, niin ehdotan, että GOOGLAISIT!
Miten??
Suosittelen kokeilemaan lähiaikoina horsman versoja. Voitte käyttää samaa tapaan kuin parsaa, mutta paljon lyhempi aika esim. grillatessa. Paistetaan voissa, sitruunamehua, suolaa pippuria päälle ja kastike.
Kenellä se pitäisi laitattaa? Laitan ruokani mieluiten itse.
Miten? No ensin koitat löytää jonkun joka tykkää kokata kasvisruokaa. Jostain Kallion baarista voisit löytää.
Sitten katsot häntä syvälle silmiin ja kysyt: Jos annan sinulle oikein perusteellisen jalkahieronnan, tekisitkö minulle jotain hyvää parsasta?
Jos hän sanoo kyllä, sovit kumpi tehdään ensin, hieronta vai parsa. Ja ei kun nauttimaan!
Vaikka klassiset mimosaparsat.
nippu vihreää parsaa
2 kananmunaa
1 rkl hyvää oliiviöljyä
1-2 rkl kapriksia
merisuolaa
mustapippuria
Keitä munat kypsiksi, keittoaika 9 minuuttia. Jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori kananmunat ja raasta ne karkealla raastinterällä.
Poista parsoista kuivat ja puumaiset tyviosat taittamalla kutakin parsatankoa, kunnes se katkeaa. Vihreitä parsoja ei tarvitse kuoria ennen käyttöä, vaan huuhtelu riittää.
Kiehauta vesi kattilassa, lisää veteen suolaa ja keitä parsoja kunnes ovat pehmeitä tyviosistaankin (voi testata haarukalla). Riippuen parsatankojen paksuudesta ja tuoreudesta keittoaika on 3-7 minuuttia.
Valuta parsat lävikössä ja asettele lautasille. Ripottele parsatangoille oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria. Ripottele raastettu muna parsojen tyviosien päälle ja lisää lopuksi vielä huuhdellut kaprikset.