Ruokaan tarvitaan kosher suolaa jota minulla ei ole. Voiko sen korvata tavallisella tai merisuolalla
Kommentit (12)
Se on ihan tavallista suolaa, merisuolalla voi korvata.
Jos ei ole kalaruoka, niin kaikki käy. Jodioitusta suolasta voi tulla kalan kanssa pientä sivumakua, eli siihen merisuolaa.
Otat tavallista merisuolaa lautaselle, kastelet vedellä, ja annat veden haihtua, sitten murskailet sen kosher raekokoon. Asia kunnossa.
Ei tietään voi. Et voi tehdä sitä ruokaa nyt.
Ei missään tapauksessa ! Aabraham repii kääriliinansa ja joudut itse tuliseen pätsiin jos niin teet !
Joo, jenkkiresepteissä on usein kosher-suola. Kummallista, ei kai kaikki siellä juutalaisia ole.
Ainoa missä oikeasti tarvitset kosher-suolaa, tai jotain muuta karkeampaa, on tyyliin focaccia-leipä, jonka päällä on ideana, että suola on karkeampaa ja rouskuvampaa. Mutta siinäkin sen suolaisuuden saa tieysti aikaan tavallisellakin suolalla, jos karkeaa ei ole saatavilla.
Et voi korvata jumalan luvatulle kansalle siunaamaa kosher suolaa muulla natriumkloridilla.
Vierailija kirjoitti:
Ei missään tapauksessa ! Aabraham repii kääriliinansa ja joudut itse tuliseen pätsiin jos niin teet !
Ei kannata unohtaa Egyptin vitsauksia.
Kyllä voi, ihan millä suolalla vaan. Ei ehkä tiesuolalla kumminkaan. :)