Tekisittekö ruuat valmiiksi pääsiäiseksi, kun mennään mökille? Eli siellä uuni, mikro ja jääkaappi.
Kahden päivän ruuat kyseessä. Mökillä on patterit ja takka, joten sen saa lämpimäksi.
Kommentit (17)
Sehän riippuu ihan ruuista. Onko siellä tiskikone vai tiskaatko kaiken käsin?
En tekisi, loimuttaisin lohta ja savustaisin lihaa siellä mökillä.
Meillä syödään mökillä ns. mökkiruokaa. Makkaraa, valmissalaatteja, folioon käärittyjä nuotioruokia. Pariksi päiväksi ei kyllä paljoa tarvitse.
Mitäs jos ne patterit on tyhjiä? Pitäisikö ottaa varapattereita mukaan?
En tietenkään. Lämmitetyt sapuskat ei ole koskaan yhtä hyviä.
Ottaisin mukaan pitsaa ja kebabia.
Grillattaisiin makkaraa ja lihasta, eli en ottaisi.
Jos on uuni, niin en todellakaan tekisi mitään etukäteen. Paras on, kun saa uunituoretta ruokaa.
Meillä onneksi mökillä kaikki mukavuudet ja se on aina peruslämmössä 17 astetta.
Kokkaisin mökillä.
Tee osa valmiina tai esivalmistele kotona. Esim iso itse tehty perunasalaatti. Säilyy hyvin ja sen kylkeen voi sitten laittaa nuotiolla makkaraa. Lisäksi pese vihannekset valmiiksi joten ei tartte kun pilkka kreikkalaiseen salaattiin ja tsatsiki kotona valmiiksi. Kylkeen tuoretta leipää ja uuniin grillivastuksen alle kanaa tai lihavartaita ja puolikkaita öljyllä ja mausteilla siveltyjä kuorellisia perunoita. Lisäksi leivo valmiiksi kotona joku kakku esim mutakakku tai banoffee valmiista tölkkitoffeesta. Näin pääset pääsiäisenä huomattavasti helpommalla ja sotkuisimmat ruoat on tehty valmiiksi joten tiskiä ei juuri tule.
Myisin mökin ja kävisin ravintolassa syömässä.
Tekisin.