Kokkausta harrastaville kysymys
Mitä lämmintä ja hyvää voi valmistaa salaattisikurista?
Olen useasti katsonut kaupan vihannestiskillä salaattisikureita ja nyt päätin kokeilla niiden valmistamista. Tein ranskalaisen keittokirjan ohjeen mukaan niin, että ensin keitin n.20min suola-sitr.mehu-niukka vesi -yhdistelmässä salaattisikureita ja sen jälkeen haudutin uunissa padassa reilun tunnin. Tämän jälkeen kaadoin päälle hieman voisulaa ja paahdoin uunissa tummahkon pinnan. Lopputulos on aivan kauhean makuista. Niitä ei voi syödä.
Mitä niistä voi tehdä? Tuoreenahan niitä voi laittaa muiden salaattien joukkoon, mutta haluaisin jotain lämmintä. Valkokastikkeella kuorruttaminen kinkun kera on tuttu ohje, mutta onko muuta?
Kiinnostuin tästä kasviksesta, koska olen huomannut, että lähes kaikissa kaupoissa sitä on saatavilla eli joku ne ostaa...
Kiitos, jos joku jakaisi hyvän ruokaohjeen.
Ei ole aavistustakaan, mitä lähtisin seuraavaksi yrittämään...