Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Savulohi tulossa tarjoukseen huomenna. Pakkasessa 1 iso pussi perunasipulisekoitusta. Mikä olisi terveellisin "kerma" tms. siihen?

Vierailija
05.03.2023 |

Joskus harvoin tehnyt kiusauksia ja yleensä kaikkeen käyttänyt oikeaa kermaa. Nyt kuitenkin pitäisi kolesterolin vuoksi vähentää turhaa rasvaa. Avokado- rypsi- ja oliiviöljy käytössä normisti.

Kaataako maailmaa jos tohon isoon kiusaukseen kaataa puoli litraa kermaa? Onko hyviä tai parempia ehdotuksia?
Olen saanut ton ison pussin pois muuttaneelta naapurilta. Haluaisin tietenkin hyödyntää sen.

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
05.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aito kuohukerma

Vierailija
2/18 |
05.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerma on terveellisin kerma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
05.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnon kermaa vaan, niin onnistuu varmasti, turha alkaa pelleillä millään kevytvalmisteilla.

Vierailija
4/18 |
05.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kaada maailmaa.

Vierailija
5/18 |
05.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaurakerma

Vierailija
6/18 |
05.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaurakerma. Ei huomaa eroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
05.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietääkö joku kasvikermojen vaikutuksesta kolesteroliin? Kaurakermasta tulee minusta hyviä ruokia mutta ei mitään hajua onko se normi kermaa terveellisempää, maitoallergian takia käytän.

Vierailija
8/18 |
05.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikea kerma. Mitä vähemmän raaka-aineita, sitä parempi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
05.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Terveellisyys on yksilöllistä noissa kolesteroliasioissa. Pitä löytää itselle sopivat tuotteet.

Vierailija
10/18 |
05.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaurakerma. Ei huomaa eroa.

Todellakin huomaa. Mulla ei sinänsä ole kaurakermaa mitään vastaan, mutta en ymmärrä näitä väitteitä, että kaurakerma maistuu ihan kermalle tai että tofu maistuu ihan kanalle. Ei maistu, tai makuaistissa on jotain pahasti vialla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
05.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita vettä nesteeksi. On kaikkein turvallisin vaihtoehto.

Vierailija
12/18 |
05.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta kaurakerma ja maito maistuu monessa ruoassa ja leivonnaisissa paremmalle kuin perus maitotuotteet mutta ei ne kyllä ihan samalle maistu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
05.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rypsiöljy on paha paha paha. Sulla on muuten hienot öljyt käytössä, niin tuon teollisuuslitkun poistaminen vois tehdä hyvää. Jottei mene aiheen ohi, niin ääni perus kuohukermalle täältä.

Vierailija
14/18 |
05.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se maailma oikeaan kermaan kaadu. Mutta, jos haluaa, kaurakerma on terveellisempi vaihtoehto. Kannattaa toki tarkistaa, mitä rasvaa niissä on käytetty, mutta esim. Valion kaurakermassa on rypsiöljyä, joka on maitorasvaa terveellisempää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
05.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kolestrolista sitä vaan jaksetaan vouhkata. http://www.ravintoterveys.net/Suomalainen_ravitsemuspolitiikka.htm

Vierailija
16/18 |
05.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos!

Menen sillä  millä aiemminkin. Aina ei pysy perässä kaikista terveysvaikutuksista.

Laitan kiusaukseen tavallista kuohukermaa.

Kiitos kaikile!  ap  :)

Vierailija
17/18 |
05.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Rypsiöljy on paha paha paha. Sulla on muuten hienot öljyt käytössä, niin tuon teollisuuslitkun poistaminen vois tehdä hyvää. Jottei mene aiheen ohi, niin ääni perus kuohukermalle täältä.

Mikä rypsiöljyssä paha?  Jos esim paistaa pannulla wokkia, kananmunia tai grillissä kanaa?

Ystävällisesti kysyn.

Vierailija
18/18 |
05.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Rypsiöljy on paha paha paha. Sulla on muuten hienot öljyt käytössä, niin tuon teollisuuslitkun poistaminen vois tehdä hyvää. Jottei mene aiheen ohi, niin ääni perus kuohukermalle täältä.

Mikä rypsiöljyssä paha?  Jos esim paistaa pannulla wokkia, kananmunia tai grillissä kanaa?

Ystävällisesti kysyn.

Se on tosi pitkälle prosessoitua, sen valmistukseen kannattaa tutustua.