Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kysymys kokkausneroille creme fraichesta

Vierailija
03.03.2023 |

Jos haluan käyttää creme fraichea haudutettavien lihojen kanssa, voinko laittaa sen heti mukaan useaksi tunniksi vai kannattaako laittaa vasta myöhemmin, ihan loppuvaiheilla?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
03.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Loppuvaiheessa vasta.

Vierailija
2/4 |
03.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Loppuvaiheessa. Muutoin se muuttuu vain rasvaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
03.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi laittaa tavalliseen uuniin missä vaiheessa vaan mutta crock potiin suositellaan vasta viimeiseksi.

Vierailija
4/4 |
03.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Loppuvaiheessa. Muutoin se muuttuu vain rasvaksi.

vai rasva muuttuu rasvaksi...

creme fraiche on pääosin rasvaa ja vettä.