Käyttäisittekö vielä?? Voiko enää käyttää??
Feta, joka on avaamattomassa lasipurkissa öljy / yrtti kastikkeessa. Päiväys ollut jo 20.1.23.
Hieman reilu 3 viikkoo vanhaa. Toisaalta on ostettu joskus 5kk sitten eli pitkä myyntiaika kylläkin tuotteella, mutta onko 3 viikkoo liikaa?
Kommentit (6)
Käyttäisin kun on avaamaton. Tai tietysti eka haistaisin ja katsoisin että näyttää hyvältä. Pilaantunut feta/salaattijuusto haisee aika kauhealta eli sen huomaa kyllä.
Se on siis parasta ennen, säilyke. Voit käyttää jos, ja varmaan niin tekeekin, hyvältä maistuu.
Feta on niin suolaista, että säilyy hyvin avaamattomassa purkissa.
https://www.herkkusuut.com/4-ruokaa-jotka-ovat-vaarallisia-viimeinen-ka…
Feta, brie, mozzarella ja muut pehmeät juustot voivat herkästi muuttua todellisiksi bakteeripesiksi. Jos juustossa näkyy pilaantumisen merkkejä, on koko juusto syytä heittää biojätteeseen. Pelkän pilaantuneen osan poistaminen ei riitä, koska bakteerikasvustoa on siinä vaiheessa jo koko juustossa.
Miten ihmiset selviää normi elämästä, päivästä toiseen?
Voi käyttää. Ei ole mennyt miksikään