Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Käyttäisittekö vielä?? Voiko enää käyttää??

Vierailija
12.02.2023 |

Feta, joka on avaamattomassa lasipurkissa öljy / yrtti kastikkeessa. Päiväys ollut jo 20.1.23.

Hieman reilu 3 viikkoo vanhaa. Toisaalta on ostettu joskus 5kk sitten eli pitkä myyntiaika kylläkin tuotteella, mutta onko 3 viikkoo liikaa?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
12.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi käyttää. Ei ole mennyt miksikään

Vierailija
2/6 |
12.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käyttäisin kun on avaamaton. Tai tietysti eka haistaisin ja katsoisin että näyttää hyvältä. Pilaantunut feta/salaattijuusto haisee aika kauhealta eli sen huomaa kyllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
12.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on siis parasta ennen, säilyke. Voit käyttää jos, ja varmaan niin tekeekin, hyvältä maistuu.

Vierailija
4/6 |
12.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Feta on niin suolaista, että säilyy hyvin avaamattomassa purkissa.

Vierailija
5/6 |
12.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

https://www.herkkusuut.com/4-ruokaa-jotka-ovat-vaarallisia-viimeinen-ka…

Feta, brie, mozzarella ja muut pehmeät juustot voivat herkästi muuttua todellisiksi bakteeripesiksi. Jos juustossa näkyy pilaantumisen merkkejä, on koko juusto syytä heittää biojätteeseen. Pelkän pilaantuneen osan poistaminen ei riitä, koska bakteerikasvustoa on siinä vaiheessa jo koko juustossa.

Vierailija
6/6 |
12.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten ihmiset selviää normi elämästä, päivästä toiseen?