Nainen, odottaako sinua joka päivä lämmin ateria
Kommentit (9)
Lähes joka päivä kyllä. Mieheni on tällä hetkellä työtön ja tyķkää laittaa ruokaa.
Kun minulla on vapaapv, kokkailen silloin tai sitten teemme ruokaa yhdessä.
Odottaahan se, jos teen sen ja käyn välillä pihalla.
Kyllä. Miehen vuoro about joka toinen kerta. Mies 63v. Minä 52v.
Odottaa. Useimmiten keitto. Mutta nyt alkaa kyllästyttää. Mieheni löysi kaksi viikkoa sitten täältä Vauva av:sta tällaisen reseptin ja sitä on sitten syöty joka päivä. Hyvää se oli alkuun, mutta alkaa jo kyllästyttää.
Liver sausage soup:
1. Boil 2.5 dl of whole milk.
2. Add a few slices of leek, 1/2 dl of frozen peas and a handful of cashew nuts.
3. Boil and add 20-30 grams of butter or margarine.
4. Slice 150 grams of liver sausage into the mixture.
5. Boil and season with chives, mint, marjoram, cumin and nutmeg. Add salt to taste.
6. Boil and let the taste settle for 15-20 min.
The soup is ready to eat. Easy, affordable and good!
Nahkakääryle kirjoitti:
Odottaa. Useimmiten keitto. Mutta nyt alkaa kyllästyttää. Mieheni löysi kaksi viikkoa sitten täältä Vauva av:sta tällaisen reseptin ja sitä on sitten syöty joka päivä. Hyvää se oli alkuun, mutta alkaa jo kyllästyttää.
Liver sausage soup:
1. Boil 2.5 dl of whole milk.
2. Add a few slices of leek, 1/2 dl of frozen peas and a handful of cashew nuts.
3. Boil and add 20-30 grams of butter or margarine.
4. Slice 150 grams of liver sausage into the mixture.
5. Boil and season with chives, mint, marjoram, cumin and nutmeg. Add salt to taste.
6. Boil and let the taste settle for 15-20 min.The soup is ready to eat. Easy, affordable and good!
sä sit jaksat postata tätä jokapaikkaan...
Vierailija kirjoitti:
Nahkakääryle kirjoitti:
Odottaa. Useimmiten keitto. Mutta nyt alkaa kyllästyttää. Mieheni löysi kaksi viikkoa sitten täältä Vauva av:sta tällaisen reseptin ja sitä on sitten syöty joka päivä. Hyvää se oli alkuun, mutta alkaa jo kyllästyttää.
Liver sausage soup:
1. Boil 2.5 dl of whole milk.
2. Add a few slices of leek, 1/2 dl of frozen peas and a handful of cashew nuts.
3. Boil and add 20-30 grams of butter or margarine.
4. Slice 150 grams of liver sausage into the mixture.
5. Boil and season with chives, mint, marjoram, cumin and nutmeg. Add salt to taste.
6. Boil and let the taste settle for 15-20 min.The soup is ready to eat. Easy, affordable and good!
sä sit jaksat postata tätä jokapaikkaan...
Minä ??? Mieheni tämän löysi ja nyt minulle on syötetty tätä jo 13 päivää. Hiukan kohteliaisuutta ja sisälukutaitoa, pyydän.
Brot siùsag ae:
1. Boil 2,5 dl de bhainne slàn.
2. Cuir beagan sliseagan de leann, 1/2 dl de phògan reòta agus dòrlach de chnothan cashew.
3. Boil agus cuir 20-30 gram de ìm no margarine.
4. Slaod 150 gram de shiùsag ae a-steach don mheasgachadh.
5. Boil agus ràithe le sìol-chraobhan, mint, marjoram, cumin agus cnòmag. Cuir salann ri blas.
6. Boil agus leig leis a 'bhlas socrachadh airson 15-20 min.
Tha an brot deiseil airson ithe. Furasta, saor agus math!
Nahkakääryle kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nahkakääryle kirjoitti:
Odottaa. Useimmiten keitto. Mutta nyt alkaa kyllästyttää. Mieheni löysi kaksi viikkoa sitten täältä Vauva av:sta tällaisen reseptin ja sitä on sitten syöty joka päivä. Hyvää se oli alkuun, mutta alkaa jo kyllästyttää.
Liver sausage soup:
1. Boil 2.5 dl of whole milk.
2. Add a few slices of leek, 1/2 dl of frozen peas and a handful of cashew nuts.
3. Boil and add 20-30 grams of butter or margarine.
4. Slice 150 grams of liver sausage into the mixture.
5. Boil and season with chives, mint, marjoram, cumin and nutmeg. Add salt to taste.
6. Boil and let the taste settle for 15-20 min.The soup is ready to eat. Easy, affordable and good!
sä sit jaksat postata tätä jokapaikkaan...
Minä ??? Mieheni tämän löysi ja nyt minulle on syötetty tätä jo 13 päivää. Hiukan kohteliaisuutta ja sisälukutaitoa, pyydän.
Brot siùsag ae:
1. Boil 2,5 dl de bhainne slàn.
2. Cuir beagan sliseagan de leann, 1/2 dl de phògan reòta agus dòrlach de chnothan cashew.
3. Boil agus cuir 20-30 gram de ìm no margarine.
4. Slaod 150 gram de shiùsag ae a-steach don mheasgachadh.
5. Boil agus ràithe le sìol-chraobhan, mint, marjoram, cumin agus cnòmag. Cuir salann ri blas.
6. Boil agus leig leis a 'bhlas socrachadh airson 15-20 min.Tha an brot deiseil airson ithe. Furasta, saor agus math!
Toki toki.. Sama resepti pyörii miljoonassa eri ruoka topassa ja se olit sinä joka sitä postaa. Ja nyt tunget saman reseptin mutta eri kielellä..
Joo, äitini Paula Vilkkinen tekee mulle ruokaa joka päivä. t.Johanna Vilkkinen