Minkä eri leipomoiden runebergintorttuja olette maistaneet?
Kommentit (16)
lehdessähn oli juuri testi ja yksi nousi ylitse muiden
Faith kirjoitti:
Olen tänä vuonna maistanut vain Jokioisten leivän runebergintorttuja, ja pidin niistä. Suutuntuma miellyttävän rouheinen, mautkin aika hyvin kohdillaan. Pienenä kritiikkinä se että siinäkin maistui omaan makuuni aavistuksen liikaa se runebergintortuille tyypillinen mauste (karvasmanteli?), ei kuitenkaan yhtä paljon kuin joissain muissa aiempina vuosina.
Haluaisin runebergintortun jossa sitä ei olisi (juuri) lainkaan. Teimme 90-luvulla kotitaloudessa runebergintorttuja, joihin kyseistä maustetta ei tullut, ja ne olivat tosi hyviä. En vain ole saanut aikaiseksi leipoa itse. Pitäisi ensin ostaa sellaisia korkeita metallisia vuokia, koska minusta jykevä ulkomuoto on tärkeää runebergeissä.
Runebergintorttujen mauste oli arrakilla (/rommilla) maustettu mantelileivonnainen. Karvasmanteliöljy ei kuulu runebergin torttuun. Tpki runebergintorttuja voidaan tehdä vaikka sahajauhoista, mutta ne ei siihen kuulu.
Olen maistanut tänä vuonna vain Lidlin Deluxeja. Ei olleet mitenkään huippuhyviä, mutta muuta vaikea sanoa, kun ei ole vertaiupohjaa. Onko kaikissa hilllosydän sisällä, noissa nimittäin oli.
Vierailija kirjoitti:
lehdessähn oli juuri testi ja yksi nousi ylitse muiden
No mikä nousi?
Parhaat ovat Paimiossa sijaitsevien leipomoiden Cafe Asta ja Tanniset runebergintortut. Ei ollenkaan liian kuivia ja mehevästi maukkaita. Tannisten tuotteita on myös jälleenmyyjillä. Taisi olla jonkun vuoden voittaja.
Vierailija kirjoitti:
Faith kirjoitti:
Olen tänä vuonna maistanut vain Jokioisten leivän runebergintorttuja, ja pidin niistä. Suutuntuma miellyttävän rouheinen, mautkin aika hyvin kohdillaan. Pienenä kritiikkinä se että siinäkin maistui omaan makuuni aavistuksen liikaa se runebergintortuille tyypillinen mauste (karvasmanteli?), ei kuitenkaan yhtä paljon kuin joissain muissa aiempina vuosina.
Haluaisin runebergintortun jossa sitä ei olisi (juuri) lainkaan. Teimme 90-luvulla kotitaloudessa runebergintorttuja, joihin kyseistä maustetta ei tullut, ja ne olivat tosi hyviä. En vain ole saanut aikaiseksi leipoa itse. Pitäisi ensin ostaa sellaisia korkeita metallisia vuokia, koska minusta jykevä ulkomuoto on tärkeää runebergeissä.
Runebergintorttujen mauste oli arrakilla (/rommilla) maustettu mantelileivonnainen. Karvasmanteliöljy ei kuulu runebergin torttuun. Tpki runebergintorttuja voidaan tehdä vaikka sahajauhoista, mutta ne ei siihen kuulu.
Ok. Kyseinen maku muistuttaa marsipaanin makua.
Katsoin ostamastani runebergintortturasiasta, niin siinä luki "aromit (arrakki, karvasmanteli)".
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Elosen tortut ovat omaan makuuni sopivimpia. Ei edes ole kalleimmasta päästä se kahden tortun rasia, joten hinta-laatu on näissä vallan kohdillaan. Suosittelen! 5/5
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
lehdessähn oli juuri testi ja yksi nousi ylitse muiden
No mikä nousi?
Taisi olla Elosen tuotteita. - eri
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
lehdessähn oli juuri testi ja yksi nousi ylitse muiden
No mikä nousi?
eiks se ollu se elonen?
Elonen oli hyvä, mutta kuiva. Tänään kokeilin Rostenia, se oli kostea, mutta liian ätläkkä. Huomenna testaan taas jonkun muun.
Vierailija kirjoitti:
Faith kirjoitti:
Olen tänä vuonna maistanut vain Jokioisten leivän runebergintorttuja, ja pidin niistä. Suutuntuma miellyttävän rouheinen, mautkin aika hyvin kohdillaan. Pienenä kritiikkinä se että siinäkin maistui omaan makuuni aavistuksen liikaa se runebergintortuille tyypillinen mauste (karvasmanteli?), ei kuitenkaan yhtä paljon kuin joissain muissa aiempina vuosina.
Haluaisin runebergintortun jossa sitä ei olisi (juuri) lainkaan. Teimme 90-luvulla kotitaloudessa runebergintorttuja, joihin kyseistä maustetta ei tullut, ja ne olivat tosi hyviä. En vain ole saanut aikaiseksi leipoa itse. Pitäisi ensin ostaa sellaisia korkeita metallisia vuokia, koska minusta jykevä ulkomuoto on tärkeää runebergeissä.
Runebergintorttujen mauste oli arrakilla (/rommilla) maustettu mantelileivonnainen. Karvasmanteliöljy ei kuulu runebergin torttuun. Tpki runebergintorttuja voidaan tehdä vaikka sahajauhoista, mutta ne ei siihen kuulu.
Onkohan sulla joku muu resepti kuin tämä:
https://www.is.fi/ruokala/art-2000009364295.html?cs
Kartanon Leivän torttu on hyvä. Tekee sen voihin, kuten muutkin leivonnaisensa. Löytyy harmittavan harvasta kaupasta.
Fazerin torttu on mukavan kostea ja ihanan karvasmantelinen! Ilman karvasmanteliahan tuo torttu on ihan mikävaantorttu - ehdottomasti karvasmantelia oltava mausteena.
Laitilan leipomon rommilla maustetut oli aika hyviä. Pulla-Pirtin tortut on ällöjä löllöjä.
Tänään tutkin kolmea pakettia, ja vain yhdessä ei ollut karvasmantelia. Ostin sen.
Kannattaa olla tarkkana, jos ei tykkää siitä.
Olen tänä vuonna maistanut vain Jokioisten leivän runebergintorttuja, ja pidin niistä. Suutuntuma miellyttävän rouheinen, mautkin aika hyvin kohdillaan. Pienenä kritiikkinä se että siinäkin maistui omaan makuuni aavistuksen liikaa se runebergintortuille tyypillinen mauste (karvasmanteli?), ei kuitenkaan yhtä paljon kuin joissain muissa aiempina vuosina.
Haluaisin runebergintortun jossa sitä ei olisi (juuri) lainkaan. Teimme 90-luvulla kotitaloudessa runebergintorttuja, joihin kyseistä maustetta ei tullut, ja ne olivat tosi hyviä. En vain ole saanut aikaiseksi leipoa itse. Pitäisi ensin ostaa sellaisia korkeita metallisia vuokia, koska minusta jykevä ulkomuoto on tärkeää runebergeissä.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/