Kananmunat unohtuivat kiehumaan
ehkä noin 15-20 minuutiksi. Halkaisin munan ja ihan ok näytti olevan sisältä. Tämä tyhmä kysyykin, että onko jotain haittaa keittää noin kauan?
Kommentit (5)
sula enää ruoansulatuksessa.
Ne voivat poistua lähes samanlaisena tavarana suolen kautta, tai sitten oksennat ne.
En suosittele syömään.
Mitäköhän haittaa siitä ylikypsentämisestä olisi voinut olla, jos mielikuvitusta käyttää=)? Hmm?
Tästä uusavuttomnuudesta (anteeksi) tuli mieleen meidän suvun tarina. Serkkutyttöni soitti äidilleni kysyäkseen miten kanmunia keitetään. Äitini neuvoi miten vesi laitetaan kiehumaan ja munat sitten laitetaan veteen niin ja niin monta minuttia halutun lopputuloken mukaan. Tähän serkkuni sitten: Eikö niitä munia rikota ensi?!
Sellainen kuivakka, vähän tylsä maku minusta. Toisia ei haittaa.