Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hyvä makaronilaatikko.

Vierailija
08.01.2023 |

Saan siitä vaan mautonta mössöä. Kuinka teet hyvän?

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
08.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarpeeksi jauhelihaa. Itse laitan joukkoon myös meetvurstikuutioita. Mausteita reilusti ja päälle punaleimaemmental-raastetta.

Vierailija
2/15 |
08.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sipulilla ja mausteilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
08.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä keitä makaronia. Tai jos keität, keitä lihaliemessä ja vain 1-2 min. Lihaliemen voi korvata tilkalla soijakastiketta valutettuun makaroniin.

Käytä hyvälaatuista maitoa, esim. Valion Luomu Täysmaito. Käytä myös Valion kuohukermaa, eilaa. Mausteeksi ripaus muskottipähkinää.

Snellmanin naudanjauheliha 7%. Mustapippuria, Meiran grillimaustetta (ei juustokuminaa).

Pitäisi olla myös hyvälaatuisia ja tuoreita kananmunia.

Vierailija
4/15 |
08.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tykkää yhtään makarooneista, enkä palstasta enkä spagetista, lasangesta jne....

Koska makaronit ovat MAAILMAN TYHJIN ruoka RAVINTOARVOLTAAN.

Pelkkää vettä ja valkoista jauhoja.

Mut, teen kyllä perheen toivomuksesta Makaronilaatikkoa.

Kuten tänäänkin.

Muunneltua makaronilaatikkoa.

Ruskistetun jauheliha-sipuli seoksen lisään pussillisen WOKKIVIHANNEKSIA .

Hauduta niitä pari minuuttia.

Keitä makaroneja PUOLET vähemmän kuin on ohjeessa.

Sit sekoitan keitetyt makaronit+jauheliha kasvismössön. MAUSTAN HYVIN.

Kaadan vuokaan.

Päälle munamaito.

Ja Nam Nam.

Vierailija
5/15 |
08.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ellet keitä makaronia, tee hiukan suurempi määrä munamaitoa. (Vuokaa ei saa täyttää, ettei paistettaessa kuohu yli.)

Vierailija
6/15 |
08.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkään en tykkää makaronista yms, en ole syönyt niitä ainakaan kahteen vuoteen. Koska on nykyään mautonta mössöä. Lannoitteet on kai niin huonolaatuisia nykyään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
08.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En tykkää yhtään makarooneista, enkä palstasta enkä spagetista, lasangesta jne....

Koska makaronit ovat MAAILMAN TYHJIN ruoka RAVINTOARVOLTAAN.

Pelkkää vettä ja valkoista jauhoja.

Mut, teen kyllä perheen toivomuksesta Makaronilaatikkoa.

Kuten tänäänkin.

Muunneltua makaronilaatikkoa.

Ruskistetun jauheliha-sipuli seoksen lisään pussillisen WOKKIVIHANNEKSIA .

Hauduta niitä pari minuuttia.

Keitä makaroneja PUOLET vähemmän kuin on ohjeessa.

Sit sekoitan keitetyt makaronit+jauheliha kasvismössön. MAUSTAN HYVIN.

Kaadan vuokaan.

Päälle munamaito.

Ja Nam Nam.

Makaroneja puolet vähemmän määrällisesti vai keitetään puolet vähemmän aika?

Ja millä maustat?

Kuulostaa herkulliselta sun makaronilaatikko!

Vierailija
8/15 |
08.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mua haittais syödä vehnän ydinossaa makaronina, mutta kun makaroni tehdään niin ala-arvoisesta vehnälaadusta, että tuntuu kuin tyhjää söisi. Vähän niin kuin rehuperuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
08.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maakaroonia 5 dl

Jauhenliha 200 g

Siipulia 1 keskikoko

Valkkosipulia 2 kynsiä

Rasvattonmaito 5 dl

Kanamuna 4 kpl (tuore muna ei vanha)

Suola ripaus

Jeera ripaus

Valkopiippuri

Paparika ripaus

Paista maakarooni laatiko 175 asteta 40 minuutia.

Vierailija
10/15 |
08.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se tarvitsee maustepippuria, että siihen tulee se tietty maku.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
08.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Äsken tein todella hyvää:

Paketti (500g) Rummon täysjyvä - luomu- kierrepastaa

Keitetään puolittain kypsäksi

200g naudan jauhelihaa, lisäksi sipulia, raastertua porkkanaa ja viipaloituja herkkusieniä, mausteeksi rouhittu suola ja pippuri, chilihiutale, hiukan curryä.

Munamaitoon 1 muna ja 4-5dl kevytmaitoa.

Uunissa 175 astetta reilu tunti, loppuvaiheessa voi lisätä juustoraastetta päälle, jos haluaa.

Oli todella hyvää! Ja tuosta tuli 4-5 annosta ainakin.

Vierailija
12/15 |
08.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeilee Aihisen makaroonilaatikkoa. 

https://www.soppa365.fi/reseptit/pastat-ja-risotot-padat-ja-laatikot/ka…

Antaa makaronilaatikon muhia jääkaapissa yön yli ennen kypsentämistä. Näin makaronilaatikko saa lisää mehukkuutta ja sen voi kätevästi valmistella edellisenä päivänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
08.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhelihaa 400 kg sikanautaa, paketti pekonia, sipulia, pakkaus sinihomejuustoa ja pussillinen 400 kg makaronia. Normi munamaito sekaan. On kuulkaa hyvää. Pieni miinus on että pierutkin haisee tuon jälkeen sinihomejuustolle. 

Vierailija
14/15 |
08.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun makaronilaatikkoon tulee: makaroni, jauheliha+sipuli-sekoitus, sulatejuusto, purjorenkaita, makaroni kerrokset. Pinnalle vielä purjoa ja sulatejuustoa.

Sipulia on aikas runsaasti jauhelihan seassa, suola +  valkosipulijauhe, chiliä, savupaprikaa, joskus Taco-maustepussi, siis pyrin tekemään jauhelihasta tosi mausteista, jopa vähän överit, koska makaroni ei maistu miltään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
08.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tohon on sata eri ohjetta.

Mössöä saa jos keittää mössöksi ja hukuttaa nesteeseen.

Makua saa mausteilla.

Eri rakennetta eri palstoilla, keittiasteilla ja nesteen määrällä.

Muutakin saa nakata, pekonii kasviksiin kalaa lihaa tai mitä haluaa. Vaikka sieniä.

Mössöyden saa pois vähentämällä keittoaikaa ja nestettä. Oli se sit munamaito, lihalientä tai kermaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi yhdeksän