2 sitruunaa hävikkikorissa jäämässä vaille käyttöä
Kommentit (22)
Leikkaa viipaleiksi ja pakasta. Voit myöhemmin käyttää vaikka teen sekaan tai lohen maustamiseen uunissa.
Kuorit, keität sokerin kera, sulla on lisäaineeton mehutiiviste joka kestää pitkään.
Raasta pakkaseen kuoret ja jääpalapussiin mehu. Laita hapoksi ruokaan tai leivokseen. Tee sitruunakiisseli tai piirakka, muffinsseja tai-kakku.
Tee toisesta sitruunakiisseliä. 😋
Jos on vielä inkivääriä, niin keitä sitruuna-inkivääriteetä.
Purista mehut ja pakasta, jos ei heti kulu.
Puhdista vessanpönttö laittamalla myös etikkaa sitruunan lisäksi.
Salaattiin, ruokaan, salaatinkastikkeeseen, dippiin tai veteen. Minulla on aina sitruunaa kotona.
Minä pakastan ihan kokonaisena. Pesen hyvin ja laitan pussiin pakastimeen. Siitä voi raastaa kuorta mausteeksi vaikka jäisenä tai sulattaa sitruunan mikrossa ja sitten on jo mehukin käytettävissä.
Saman voi tehdä tietysti muillekin sitrushedelmille. Appelsiini sopii hyvin esim. lohen mausteeksi.
Purista ne veden sekaan,on hyvä juoma.