Nerokas idea: sinkkulaatikko joulupöytään
Miksei tätä ole keksitty aikaisemmin? Edes rikkiviisas av-mamma ei ole tähän pystynyt:
Kommentit (8)
Joo, mä kanssa katsoin että todellakin nerokas idea.
Mutta siis paistetaanko noi kukin omassa vuoassaan ja laitetaan vasta kypsänä yhteen? Koska valmistushan on erilainen.
Ruokapöytä on yleensä paras remontintekotaso, joten vaihdelaatikko joulupöytään :D
Muistan kun vielä yritin tarjota kolmea lajia laatikoita perheelle. Ensimmäisen kerran jälkeen lämmittelin samassa vuoassa pari ruokalusikallista kutakin, eihän se kovin kaunista ollut, ja nekin oli työn ja tuskan takana, että menisivät kerralla.
Luovuin sitten muista, ja jätin lanttulaatikon, koska itse tykkään siitä. Ja sekin muutama lusikallinen joka kerralla menee, lämpiää mikrossa, jääkaapista riittää siitä yhdestä pienestä rasiasta sitten lisää, jos joku innostuu ottamaan.
Vierailija kirjoitti:
Joo, mä kanssa katsoin että todellakin nerokas idea.
Mutta siis paistetaanko noi kukin omassa vuoassaan ja laitetaan vasta kypsänä yhteen? Koska valmistushan on erilainen.
Jos olisi kaupallinen tuote, niin riittäisi vaikka että olisi lanttu- ja porkkanalaatikkoa samassa rasiassa, nehän ovat valmistustavoiltaan melko lähellä toisiaan.
Laiskan emännän vaihtoehto: osta 400 g:n valmislaatikot haluamiasi laatikoita.
Itse esim. porkkanalaatikko, imelletty perunalaatikko, maksalaatikko.
Ota puolet laatikon sisällöstä, ja siirrä pariksi toiseen laatikkoon jne.
Näin sinulla on jouluksi vaihtoehtoisia laatikkomakuja, jotka menevät vain kertaalleen uuniin.
Paistoajan suhteen käy samaan vuokaan peruna ja lanttulaatikko mutta ei porkkana.
Kuinka niin eri valmistusaika? Jos ja kun valmiita tuotteita, niin eiköhän samassa ajassa lämpiä uunissa
Jos laatikon koko olisi pienempi, saattaisin jopa ostaa. Lusikallinen jokaista voisi juuri tehdä kauppansa joulun aikana.