Nyt on leivottu!
Maustekakut, browniet ja pullat. Huomenna mariannekääretortut. Ylihuomenna vanhalle äidille kakku. Jos vielä kahvikehriä vääntäisi ensi viikolla ja aatonaattona tortut ja piparit.
En ymmärrä miten oikeat leipurit jaksaa joka päivä aamuyöstä iltapäivään vaan leipoa!
Kommentit (9)
Leipomukset kannattaa piilottaa hyvin, että mies ei pääse ikävästi niitä rääppimään.
Vierailija kirjoitti:
Mikä tarve sulla on tulla tänne se ilmoittamaan?
Tuli vaan tarve, kun en muillekaan viitsi kertoa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä tarve sulla on tulla tänne se ilmoittamaan?
Tuli vaan tarve, kun en muillekaan viitsi kertoa.
Mun mielestä kiva, että kerroit. Kahvikehrä oli sanana uus tuttavuus, mutta Google kertoi mistä on kyse. Tavalliseen pullataikinaan oon itekin vastaavia tehnyt, mutta sanonut vaan vaniljapulliksi, tai lisännyt vielä kookoshiutaleita ja saanut kookospullia.
Mä oon myös jonkun aikaa tehnyt leipurinhommia ja kyllähän se raskasta on. Mutta kivaa hommaa, niin mielellään tekee. Paitsi epämiellyttävän työkaverin kanssa. Ja nykyään leivotaan myös iltavuorossa, että on heti aamusta myytävää.
Mustakin oli kiva että kerroit. Mulla oli enemmän siivouspäivä. Vessa - yäk. Keittiön kaappien ovet yäkyäk.
Sitä ihmettelin et esim pullaa leivoit nyt jo. Eikö vanhetu? Vai pakkaseen?
Ite tein mustikkapiirakan pakkaseen ja pullaa leivon ens.to kun paistan laatikoita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä tarve sulla on tulla tänne se ilmoittamaan?
Tuli vaan tarve, kun en muillekaan viitsi kertoa.
Mun mielestä kiva, että kerroit. Kahvikehrä oli sanana uus tuttavuus, mutta Google kertoi mistä on kyse. Tavalliseen pullataikinaan oon itekin vastaavia tehnyt, mutta sanonut vaan vaniljapulliksi, tai lisännyt vielä kookoshiutaleita ja saanut kookospullia.
Mä oon myös jonkun aikaa tehnyt leipurinhommia ja kyllähän se raskasta on. Mutta kivaa hommaa, niin mielellään tekee. Paitsi epämiellyttävän työkaverin kanssa. Ja nykyään leivotaan myös iltavuorossa, että on heti aamusta myytävää.
Kiva kun oikea leipuri vastasi. Uskon, että on raskasta. Hyvä, että työ on mieluista. Varmasti näin joulunalla vielä extrakiire.
Vierailija kirjoitti:
Mustakin oli kiva että kerroit. Mulla oli enemmän siivouspäivä. Vessa - yäk. Keittiön kaappien ovet yäkyäk.
Sitä ihmettelin et esim pullaa leivoit nyt jo. Eikö vanhetu? Vai pakkaseen?Ite tein mustikkapiirakan pakkaseen ja pullaa leivon ens.to kun paistan laatikoita.
Pullat pakkaseen. Voi olla, että tulee syötyä jo ennen joulua, siksi kahvikehrät joihin ei sitten kosketa. Litran taikinasta tein.
Kuulostaa hyvältä.
Minä olen marraskuun lopulta alkaen leiponut (ja syönytkin ne jo) mm. taatelikakkua ja tähtitorttuja.
Tänään teen mokkapaloja. Minulle ne ovat jouluinen leivonnainen, koska lapsuudessani teimme niitä usein joulun alla.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Kiva lukea toisten touhuista. Itse teen pullataikinan 0,25l -> pellillinen. Meit ei ole kuin kaksi. Joitain jouluvieraita saattaa käydä, tuo riittää. Ihan perinteiset kanelikierrepullat, runsaasti kanelia. Tulee ihana tuoksu tupaan. Pipareita joskus leivoin, tuppasivat jäädä syömättä. Kaupan pipareita ollaan maisteltu adventista asti (Mainos: Töysän on parhaat). Olishan se taikina namia, mut teen piimäpiirakan/kakun -> pellillinen puoliksi , toiseen puoleen mustikat toiseen puoleen jouluiset mausteet, se taikina vasta namnam.
Kiva touhuilla joulumusiikin tahtiin, ei hötkyillen
Mikä tarve sulla on tulla tänne se ilmoittamaan?