Kuinka usein syöt mannapuuroa?
Löytyykö kotoasi tällä hetkellä mannasuurimoita? Mitä teet niistä eniten?
Alkoi juuri tehdä mieli lapsuudesta tuttua suklismannaa. Mitä muuta mannasuurimoita voi tehdä kuin tavallista mannapuuroa, suklismannaa ja vispipuuroa?
Onko manna epäterveellistä vai miksei sitä suositella missään ravitsemusohjeissa koskaan?
Kommentit (10)
Tänään juuri tyhjensin kuivakaapppia, piti heittää mannasuurimot pois kun päiväys oli mennyt. Itse en syö, joskus teen lapsille mutta ilmeisesti en kovin usein.
Puuro on hyvää.Söisin jos joku tekisi sen.
Teen mannapuuroa ehkä kuussa ja on kaapissa mannasuurimoita. Mannapuuro ja mansikkasoppa on 13v pojan aamupalaherkkua ja siksi tulee joskus tehtyä.
En pariin kymmeneen vuoteen. Lapsuudenkodissani tehtiin suklismannaa, puolukkavispipuuroa ja omenavispipuuroa.
Kerran äitini teki mannasuurimoista italialaista polentaa, jota söimme lisukkeena tomaattikastikkeen kanssa. Tykkäsin siitä tosi paljon, kuten kaikesta italialaisesta ruoasta. Polenta tehdä yleensä maissisuurimoista, mutta se onnistuu myös mannasuurimoista (vehnä).
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Lähiaikoina aika useinkin, kun Tokmannilla oli poistolaatikossa 0,20€/ltk tummia mannasuurimoita. Noita ei viitsi kauaa säilytellä, joten tulee syötyä. Nyt on hyvä muutenkin keitellä puuroja, kun joka päivä lämmitän puuhellaa.
Normaalisti meillä on noin kerran kuussa mannapuuroa, riisipuuroa parin kk välein. Joulun alla useammin riisipuuroakin, mut nyt sitten on tosiaan mannapuuroa. Täytyy vissiin joka toinen viikko tehdä suklaapuuroa ja joka toinen viikko peruspuuroa, niin ei tule kyllästymistä.
Melkein joka päivä, tosin useimmiten käytän mannasuurimoita ja kaurahiutaleita eli teen sekapuuron.
Mannasuurimot olivat 80-luvun juttu. Nykyään suositaan terveellisempiä vaihtoehtoja.