Tulipa hyvää hernekeittoa kun tuunasin sitä Cheddar juustolla....
....Cayanne mausteseoksella, mustapippurilla, voilla, kermaviilillä ja SiipiWeikkojen medium kastikkeella.
Laitoin tilkan (1dl) vettä kattilaan, lisäsin voin(~30g) , SiipiWeikkojen kastiketta noin 0,5dl ja mausteet. Keitin seosta muutaman minuutin että mausteet "liukenivat" liemeen. Lisäsin hernekeitto purkillisen (Jalostajan 16% lihaa), sekoittelin kunnes koko kattilallinen kiehui. Nostin kattilan pois ja annoin jäähtyä hetken. Sekoitin sekaan puoli purkkia kermaviiliä.
Lautaselle sekaan Turun sinappia. OLIPA hyvää!!!!
Kommentit (5)
Ei ollut, luulin itsekin, mutta kaikki sulivat keiton sekaan ja lopputulos näyttikin ihan perinteiseltä hernekeitolta.
Minä paloittelen juustoa lautasella olevan hernekeiton päälle sinapin lisäksi. Parempaa näin ja hernari näyttää hernarilta eikä sen väri muutu.
Minä laitoin sulatejuustoa makaronien sekaan ja tuli siitäkin hyvää.
Varsinainen sekametelisoppa.