Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten tehdään HYVÄÄ valkosipulivoita?

Ap
12.11.2022 |

Murskaan valkosipuleita ja sössään ne voihin ja annan makujen muhia jääkaapissa mutta mausta ei tule muheva ja aromikas, vaan pistävä.

Miten te toimitte? Lisäättekö jotakin muutakin seokseen?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
12.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se pitääkin käyttää samantien, muhittaminen on pahasta. 

Vierailija
2/7 |
12.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paahda ne valkosipulit ensin uunissa. Kuori, laita pellille ja päälle hiukan hunajaa. Sitten mössäät ne voin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
12.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuoretta valkosipulia, grillimaustetta, oivariinia ja samana päivänä käyttö

Vierailija
4/7 |
12.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos! Heti tuli hyviä neuvoja joita aion kokeilla!

Ap

Vierailija
5/7 |
12.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Paahda ne valkosipulit ensin uunissa. Kuori, laita pellille ja päälle hiukan hunajaa. Sitten mössäät ne voin kanssa.

Tämä ohje erityisesti kiinnostaa, mulla jopa on hunajaa.

Vierailija
6/7 |
12.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkin paahtaisin uunissa, maku pehmenee. Laittaisin myös yrttejä, esim. persiljaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
12.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valkosipuleiden puristamunen tekee niistä kitkeriä. Pehmeämmän maun saa kun paloittelee terävällä veitsellä pieneksi hakkelukseksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kolme seitsemän