Miten tehdään HYVÄÄ valkosipulivoita?
Murskaan valkosipuleita ja sössään ne voihin ja annan makujen muhia jääkaapissa mutta mausta ei tule muheva ja aromikas, vaan pistävä.
Miten te toimitte? Lisäättekö jotakin muutakin seokseen?
Kommentit (7)
Paahda ne valkosipulit ensin uunissa. Kuori, laita pellille ja päälle hiukan hunajaa. Sitten mössäät ne voin kanssa.
Tuoretta valkosipulia, grillimaustetta, oivariinia ja samana päivänä käyttö
Kiitos! Heti tuli hyviä neuvoja joita aion kokeilla!
Ap
Vierailija kirjoitti:
Paahda ne valkosipulit ensin uunissa. Kuori, laita pellille ja päälle hiukan hunajaa. Sitten mössäät ne voin kanssa.
Tämä ohje erityisesti kiinnostaa, mulla jopa on hunajaa.
Minäkin paahtaisin uunissa, maku pehmenee. Laittaisin myös yrttejä, esim. persiljaa.
Valkosipuleiden puristamunen tekee niistä kitkeriä. Pehmeämmän maun saa kun paloittelee terävällä veitsellä pieneksi hakkelukseksi.
Se pitääkin käyttää samantien, muhittaminen on pahasta.