Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lounaat tehdään asiakkaiden keskiarvon mukaan.

Vierailija
01.11.2022 |

Me emme omista kristallipalloa jolla näkisi päivän asiakasmäärän. Teemme aina keskiarvon mukaan ruoan ja pienen extran päälle. Jos eilen oli 168 niin emme varaudu 200 asiakkaaseen. (Esim). Tiedättekö miten kalliiksi tulee varautua siihen kun teemmekin 200 annosta? Se maksaa paljon.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
01.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

okei

Vierailija
2/6 |
01.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kenelle nyt vastaat? Loppuiko teiltä ruoka kesken vai miksi tällainen itsestäänselvyys piti tulla kertomaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
01.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitten sä varmasti osaat sanoa sille asikkaalle numero 169 ettei ruokaa ole enää riittävästi pöydässä hänelle, etkä vaan pokkana myy tyhjää noutopöytää.

Vierailija
4/6 |
01.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitti kun kerroit.

Vierailija
5/6 |
01.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sitten sä varmasti osaat sanoa sille asikkaalle numero 169 ettei ruokaa ole enää riittävästi pöydässä hänelle, etkä vaan pokkana myy tyhjää noutopöytää.

Voimme tehdä noin kymmenelle ylimääräiselle.

Vierailija
6/6 |
01.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö jotain vararuokaa kannattaisi tehdä? tai ylimääräiset pakastaa. Sitten ne voisi huomenna käyttää vielä uudelleen. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kaksi seitsemän