Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Karjalanpaistin haudutus n. 1kg lihaa...monta tuntia menee, jos laittaa uunin 100-150 asteiseksi?

Vierailija
29.10.2022 |

Haluisin, että olisi mureaa ja liha lohkeavaa

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
29.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

1h 200-astetta, 2h 125-astetta, jälkilämmöllä 1-2h. Muista lisätä vettä välillä.

Vierailija
2/18 |
29.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein viime viikonloppuna. Varmaan toinen kerta elämässä. Mulla oli viitisen tuntia 150 asteessa ja yksi tunti 50-100 asteessa. Liha kyllä oli ihanan mureaa ja lohkeavaa. Vähempikin aika olisi riittänyt. Mutta meidän piti odottaa yhtä juttua, jonka takia paistoaika oli noin pitkä.

Oliskohan 4-5 tuntia 150 hyvä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
29.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse laitan ensin puoleksi tunniksi 300 asteeseen, sitten lisään veden, mausteet, sipulit ja porkkanat, uuni 175 ja pari tuntia, hyvää tulee ja liha on helposti syötävää, silloin kun on kiire. Jos ei ole kiire niin 300 jälkeen, 150 ja neljä tuntia.

Vierailija
4/18 |
29.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

teen aina 52c 72h

Vierailija
5/18 |
29.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita yön yli leivinuunin jälkilämpöön niin kuin me.

Vierailija
6/18 |
29.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä laitan uunin 1000 asteeseen kun on kiire, silloin karjalanpaitsi valmistuu puolessa tunnissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
29.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kalliiksi ruoka tulee ja turhaa sähkön tuhlausta tuollainen vain on.

Vierailija
8/18 |
29.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun lämmitätte uunin, käyttäkää sitä lämpöä mahdollisimman moneen ruokaan näinä sähkönsäästöaikoina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
29.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähintään 3 tuntia.

Vierailija
10/18 |
29.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä laitan uunin 1000 asteeseen kun on kiire, silloin karjalanpaitsi valmistuu puolessa tunnissa.

Meillä laitetaan 1600 asteeseen kun kiire niin valmistuu 10min.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
29.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laita yön yli leivinuunin jälkilämpöön niin kuin me.

Missä asutte, että voin tuoda sinne?

Vierailija
12/18 |
29.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kun lämmitätte uunin, käyttäkää sitä lämpöä mahdollisimman moneen ruokaan näinä sähkönsäästöaikoina.

Höpö höpö, nyt mitään säästellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
29.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Laita yön yli leivinuunin jälkilämpöön niin kuin me.

Missä asutte, että voin tuoda sinne?

Espoossa.

Vierailija
14/18 |
29.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse teen aina niin että laitan lihat pataan ja uuniin 200 asteeseen ilman kantta pariksikymmeneksi minuutiksi. Sitten lasken lämmön 150 asteeseen ja otan padan pois uunista. Lisään pataan nestettä, sipulin sekä porkkanat ja laitan takaisin uuniin kansi päällä. Neljä tuntia pidän sen jälkeen yleensä uunissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
29.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

56 c on ainoa lämpötila jota käytän uunissa

Vierailija
16/18 |
29.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

200 ast. 30 min. ja 3-4h 150 astetta.

Vierailija
17/18 |
29.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos asiallisista vastauksista. Hyvä, että sähkön säästämisestäkin muistutetaan.

Vierailija
18/18 |
29.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kalliiksi ruoka tulee ja turhaa sähkön tuhlausta tuollainen vain on.

En käytä uunia enkä liettä.  Jos tarvitsen kuumemman veden, käytän kahvinkeitintä. Einekset ja vastaavat menevät kylminä, lämpenevät aikansa huonelämmössä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan seitsemän