Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Syöttekö leivät voin kanssa vai ilman

Vierailija
04.10.2022 |

Olen kuullut että jotkut syövät leivän ilman voita. Minä itse syön sen tottakai tietenkin voin kera. Mitenkäs muut, miten syötte leipänne, voin kanssa vai without?

Kommentit (22)

Vierailija
1/22 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekä että.

Vierailija
2/22 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

yleensä ilman..- keittojen kanssa päälle voita/margariinia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/22 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruisleivän päälle aina voita ja juustoa. Usein myös lauantaimakkaraa.

Vierailija
4/22 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Johtuu liian isosta perseestä

Vierailija
5/22 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilman tottakai.

Vierailija
6/22 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä ilman, käytän ennemmin hummusta siitä päällä kun jotain margariinia. Jos ei mitään muuta ole, niin rypsiöljy pohjaista Keijua. Mutta makuasioita ja varmaan osin tottumiskysymys haluaako/tarvitseeko levitettä leivälleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/22 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vain näkkärin päälle laitan voita, jos juusto on loppu. Ja joskus paahtoleivän päälle.

Vierailija
8/22 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voita/margariinia. Joskus laitan vähän pestoa, jos on vaaleampaa leipää. Ruisleivälle vain juustoa, njam. Leivän pitää minusta maistua leivältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/22 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos syön ruoan kanssa leipää, en laita mitään päälle. Jos taas syön vaikka teen kanssa voileipiä niin sitten tulee joku rasva päälle ja usein muitakin päällysteitä. Aika usein meillä se rasva tosin on oliiviöljy, joka hangataan valkosipulin puolikkaalla. paahdettuun leipään.

Vierailija
10/22 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten milloinkin. Riippuu leivästäkin. Jotkut leivät syön siltään, tai dippaan keittoon/salaatinkastikkeeseen/oliiviöljyyn, jolloin en käytä voita. Oivariiniakin tulee usein käytettyä. Voi on kyllä hyvää sekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/22 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän Oivariinia, tällä hetkellä on sitä kolme öljyä versiota.

Vierailija
12/22 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kotona voilla ja ulkona ilman.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/22 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos syö voin kanssa, niin myös ilmaa menee mukana.  Mutta harvoin käytän rasvaa.

Vierailija
14/22 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina oivariinia päälle, en tajua kuivan leivän mussuttajia. Joku tuoreen patongin pala vielä menee, mutta ruisleipä ilman voita on kyllä jotain superankeaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/22 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Yleensä ilman, käytän ennemmin hummusta siitä päällä kun jotain margariinia. Jos ei mitään muuta ole, niin rypsiöljy pohjaista Keijua. Mutta makuasioita ja varmaan osin tottumiskysymys haluaako/tarvitseeko levitettä leivälleen.

Ap puhui voista.

Vierailija
16/22 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä käytetään oivariinia.

Vierailija
17/22 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus voita, tai sitten hummusta, tapenadea, tuorejuustoa jne.

Vierailija
18/22 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu ihan leivästä ja muista päällisistä.

Vierailija
19/22 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä ilman voita, mutta majoneesilla.

Vierailija
20/22 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan ihan ohuelti 70% laktoositonta Keijua.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kolme viisi