Ottimet lounas buffetissa.
Miksi sitä ruokaa ja salaattia pitää ottaa samalla ottimella vaikka jokaisella salaatilla tai ruoalla on oma otin?
Kommentit (16)
Kädethän pitäisi desinfioida ennen seisovaan pöytään tai linjastolle menoa ja ruokien ottamista.
Vierailija kirjoitti:
Kädethän pitäisi desinfioida ennen seisovaan pöytään tai linjastolle menoa ja ruokien ottamista.
Moniko desinfioi. On korona-ajat unohtuneet. En oikein viitsi buffeteissa liikkua. Säilyy terveenä.
Vierailija kirjoitti:
Ja miksi ottimet eivät voi olla niin pitkiä, etteivät ne uppoa salaatin ym ruokien sekaan, ja miksei ottimia voi pestä aina välillä.
Ottimet menevät pesuun, salaatit roskiin ja uudet tilalle. Aika paljon menee hävikkiin asiakkaiden tahallisen touhun takia. T Yrittäjä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kädethän pitäisi desinfioida ennen seisovaan pöytään tai linjastolle menoa ja ruokien ottamista.
Moniko desinfioi. On korona-ajat unohtuneet. En oikein viitsi buffeteissa liikkua. Säilyy terveenä.
Vastustuskyky vaan nousee/pysyy hyvänä, kun altistuu säännöllisesti pöpöille. Onhan se jo ajat sitten tutkitusti todettu, että liian siistissä ja kliinisessä ympäristössä vain allergiat lisääntyy ja pienetkin flunssapöpöt saa aikaa vakavan taudin.
Ota omat ottimet mukaan mikäli haluat. Ei ole kiellettyä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kädethän pitäisi desinfioida ennen seisovaan pöytään tai linjastolle menoa ja ruokien ottamista.
Moniko desinfioi. On korona-ajat unohtuneet. En oikein viitsi buffeteissa liikkua. Säilyy terveenä.
Vastustuskyky vaan nousee/pysyy hyvänä, kun altistuu säännöllisesti pöpöille. Onhan se jo ajat sitten tutkitusti todettu, että liian siistissä ja kliinisessä ympäristössä vain allergiat lisääntyy ja pienetkin flunssapöpöt saa aikaa vakavan taudin.
Eipä näytä siltä kun meidän työpaikan buffetissa ruokailevat saikuttavat vuoron perää.
Kysy tätä siltä edellä olevalta tyypiltä
Jokaisella salaatilla ja ruoalla on OMA otin. Sitä ruokaa ja salaattia otetaan ainoastaan niiden omilla ottimilla. Tämänhän fiksut ymmärtävät, mutta sitten löytyy näitä jotka ottavat yhdellä ottimilla KAIKKIA salaatteja vaikka ottimet ovat jokaisessa kulhossa. Tämä kyseinen toiminta on TERVEYSRISKI toisille asiakkaille. Yhdellä samalla ottimella ottaminen on TAHALLISTA eikä ns "vahinko".
Ravintola on siis tehnyt buffetista turvallisen kun jokaiselle ruoalle on laitettu oma otin. Typerät asiakkaat tekevät linjastosta turvattoman koska eivät osaa ottaa ruokaa oikein.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kädethän pitäisi desinfioida ennen seisovaan pöytään tai linjastolle menoa ja ruokien ottamista.
Moniko desinfioi. On korona-ajat unohtuneet. En oikein viitsi buffeteissa liikkua. Säilyy terveenä.
Vastustuskyky vaan nousee/pysyy hyvänä, kun altistuu säännöllisesti pöpöille. Onhan se jo ajat sitten tutkitusti todettu, että liian siistissä ja kliinisessä ympäristössä vain allergiat lisääntyy ja pienetkin flunssapöpöt saa aikaa vakavan taudin.
Eipä näytä siltä kun meidän työpaikan buffetissa ruokailevat saikuttavat vuoron perää.
Ja mitähän tutkimustuloksia sulla on sen tueksi, että saikuttelu johtuu juuri tuosta buffetista?
Ai, ei mitään. En yllättynyt.
Vierailija kirjoitti:
Ja miksi ottimet eivät voi olla niin pitkiä, etteivät ne uppoa salaatin ym ruokien sekaan, ja miksei ottimia voi pestä aina välillä.
Pesen sen jauhen lihan
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ja miksi ottimet eivät voi olla niin pitkiä, etteivät ne uppoa salaatin ym ruokien sekaan, ja miksei ottimia voi pestä aina välillä.
Pesen sen jauhen lihan
Kannattaisi desinfioida.
Entä keliaakikot? Samalla ottimella lääpitään kaikkea nii ei tunnu turvalliselta syödä..
Hörppäsen maitotölkistä aina maistiaiset ennen kuin kaadan lasiin. Kukaan ei ole ikinä tullut pikkumaisesti valittamaan.
Vierailija kirjoitti:
Jokaisella salaatilla ja ruoalla on OMA otin. Sitä ruokaa ja salaattia otetaan ainoastaan niiden omilla ottimilla. Tämänhän fiksut ymmärtävät, mutta sitten löytyy näitä jotka ottavat yhdellä ottimilla KAIKKIA salaatteja vaikka ottimet ovat jokaisessa kulhossa. Tämä kyseinen toiminta on TERVEYSRISKI toisille asiakkaille. Yhdellä samalla ottimella ottaminen on TAHALLISTA eikä ns "vahinko".
Ravintola on siis tehnyt buffetista turvallisen kun jokaiselle ruoalle on laitettu oma otin. Typerät asiakkaat tekevät linjastosta turvattoman koska eivät osaa ottaa ruokaa oikein.
Just joo. Terveysriski on niiden ottimien kahvassa, jota jokainen käsiään pesemätön räkänokka hiplaa.
Ja miksi ottimet eivät voi olla niin pitkiä, etteivät ne uppoa salaatin ym ruokien sekaan, ja miksei ottimia voi pestä aina välillä.