Miksi keittiöveitsissä täytyy olla terävä kärki?
Yleensä se leikkaaminen tapahtuu kuitenkin sillä "tasa"-osuudella.
Kommentit (9)
Eihän ammattilaisten veitsissä välttämättä olekaan
Terävällä pääsee äijästä helpommin eroon
Mä kaivan sillä terävällä päällä omenasta ta perunasta huonot kohdat pois.
Eihän se muuten jäisi esim. kädestä pudotessa kärki edellä jalkapöytään kiinni jos kärki olisi tylppä.
Siksi, jos akan vittuilu alkaa kyrsimään!
Tomaattia siivuttaessa kärjellä saa tökättyä hyvän alun. Pelkästään sahaamalla paljon vaikeampi leikata.
Kärki on hyödyllinen osa työvälinettä.
Vierailija kirjoitti:
Tomaattia siivuttaessa kärjellä saa tökättyä hyvän alun. Pelkästään sahaamalla paljon vaikeampi leikata.
Kärki on hyödyllinen osa työvälinettä.
Tuo on totta mutta se kertoo myös sen että terät kaipaisi teroittamista jos kevyesti hankaamalla ei terä läpäise tomaatin pintaa. Terävä veitsi tekee sen ongelmitta. Vink vink
Vierailija kirjoitti:
Siksi, jos akan vittuilu alkaa kyrsimään!
Ensin sä tarttisit sen "akan". Sitä ennen sun pitäs mielellään kasvaa täysi-ikäiseksi, nousta sieltä kellarista ja uskaltaa puhua jollekin naiselle.
Kyllä sillä kärjellä avataan esim. vakuumipakkauksia.