Kiire: pystyykö keitetyn punajuuren vielä raastamaan?
Ruuanlaittoa tässä ASAP aloitan, joten pikainen vastaus olisi hyvä. Mieluiten keittäisin ensin, mutta onko se keitetty jo mahdoton raastaa? Ihan käsipelin valitettavasti pitää raastaa, ei ole myllyä tai muitakaan vempeleitä.
Kommentit (8)
Kuin blondi, joka yrittää kypsentää kananmunan mikrossa (tositarina).
Ihme trolli.
Mä raastan aina keitettynä, paljon helpompaa kuin raakana.
Vierailija kirjoitti:
Kuin blondi, joka yrittää kypsentää kananmunan mikrossa (tositarina).
Ihme trolli.
Et oo tainnut kauheasti punajuurta ruuaksi valmistaa.
Kiitos asiallisista vastauksista! Mä olen aina raastanut vain raakoja juureksia, kun oon miettinyt, että ne menee ihan mössöksi jos keitettynä raastaa. Pitää vaan varmaan jättää ennemmin pikkuisen raa'aksi kuin ihan ylikypsäksi? Paistan ne vielä, niin turvallisuusongelmaa ei tule, vaikkei ihan superumpikypsää olisikaan.
Vierailija kirjoitti:
Kiitos asiallisista vastauksista! Mä olen aina raastanut vain raakoja juureksia, kun oon miettinyt, että ne menee ihan mössöksi jos keitettynä raastaa. Pitää vaan varmaan jättää ennemmin pikkuisen raa'aksi kuin ihan ylikypsäksi? Paistan ne vielä, niin turvallisuusongelmaa ei tule, vaikkei ihan superumpikypsää olisikaan.
Joo, peruna ja porkkana meneekin, mutta punajuuressa on erilainen koostumus. Ylikypsä on jo pehmeä ja vaikeampi raastaa.
Kai tiedät, että punajuuret kypsyy ainakin tunnin. Jos sulla on kiire, niin mieti sitä. Toisaalta raaka punajuuri on hankala kuorittava ja raastettava, joten aikaa kuluu siihenkin. Punajuuret ei ole mitään pikaruokaa, jos käsissä on raaka punajuuri.
Raaka punajuuri voi myös pistää pakin sekaisin https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/tietoa-elintarvikkeista/el…
Tottakai voi keitetyn raastaa