Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ostan huomenna tarjouksesta porsaan ulkofilepalan

Vierailija
18.09.2022 |

Leikkaan siitä saksilla ohuen ohueita viipaleita ja paistan ne. Ennen Snellman myi valmiita ohuen ohueita porsaan ulkofileviipaleita, mutta ne jostain syystä poistettiin valikoimasta.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
18.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saksilla?

Vierailija
2/7 |
18.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Saksilla?

Joo, niillä saa leikattua helpommin ohuita viipaleita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
18.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Millainen soosi? Ruskeakastike ja perunamuusi - nykypäivän versio läskikastikkeesta. Nami

Vierailija
4/7 |
18.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taidat ollakin melkoinen kokki kolmonen veitsen käsittelyssä.

Saksilla saa silppua...

Vierailija
5/7 |
18.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten paksusta ulkofileestä saa saksillä tasaisia ohuita siivuja? Lihaparka menee ihan silpuksi

Vierailija
6/7 |
18.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Millainen soosi? Ruskeakastike ja perunamuusi - nykypäivän versio läskikastikkeesta. Nami

Punaviinikasteke ja paahdetut perunanpuolikkaat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
18.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten paksusta ulkofileestä saa saksillä tasaisia ohuita siivuja? Lihaparka menee ihan silpuksi

Helposti, jos on lihan leikaamiseen tarkoitetut saksit. Veitsellä sitä on hankala leikata, koska siinä on rasvaa välissä ja liha on pehmeätä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yhdeksän kahdeksan