Ostan huomenna tarjouksesta porsaan ulkofilepalan
Leikkaan siitä saksilla ohuen ohueita viipaleita ja paistan ne. Ennen Snellman myi valmiita ohuen ohueita porsaan ulkofileviipaleita, mutta ne jostain syystä poistettiin valikoimasta.
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Saksilla?
Joo, niillä saa leikattua helpommin ohuita viipaleita.
Millainen soosi? Ruskeakastike ja perunamuusi - nykypäivän versio läskikastikkeesta. Nami
Taidat ollakin melkoinen kokki kolmonen veitsen käsittelyssä.
Saksilla saa silppua...
Miten paksusta ulkofileestä saa saksillä tasaisia ohuita siivuja? Lihaparka menee ihan silpuksi
Vierailija kirjoitti:
Millainen soosi? Ruskeakastike ja perunamuusi - nykypäivän versio läskikastikkeesta. Nami
Punaviinikasteke ja paahdetut perunanpuolikkaat.
Vierailija kirjoitti:
Miten paksusta ulkofileestä saa saksillä tasaisia ohuita siivuja? Lihaparka menee ihan silpuksi
Helposti, jos on lihan leikaamiseen tarkoitetut saksit. Veitsellä sitä on hankala leikata, koska siinä on rasvaa välissä ja liha on pehmeätä.
Saksilla?