lämpimät leivät
mikä kävisi juustoksi lämpimiin leipiin mihin tulee kylmäsavulohta? brie, mozzarella vai chevre? näitä löytyy kaapista...
Kommentit (6)
valkokastikegratiini ja siihen päälle ihan vähän kermajuustoraastetta
mozzarella tai chevre tietenkin. Ei brietä voi käyttää ainakaan sen kuoren kanssa - se ei sula.
Tosin kylmäsavulohi lämpimänä (?!) ja juusto.. ei kyllä mahdu omaan ajatusmaailmaani mutta onnea vaan, toivottavasti maistuu.
pastassa on herkkua, lämpimissä leivissä en ole kokeillut. Briestä tehdään piiraita, onko ne tehty ilman kuorta? Täytyy googlettaa.
voileipiä, sehän on hyvääsiltään korkeintaan keitettyä kananmunaaja tuoretta tilliä.
huippuleipiä saat, kun laitat leivälle mahdollisimman ohuesti ks-lohta ja päälle ohuet siivut chevreä. Sitten hetkeksi uuniin.
:) namnam
mieto lohen kanssa. Näin ei savustetun lohen hieno aromi pääse hukkumaan :).