Lue keskustelun säännöt.
Miten esikäsitellä keltavafferot?
Kommentit (10)
Minä ainakin istun soffalla ja juon kaffia. Mies käsittelee vafferot.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kuten esileikissäkin tehdään, ensin haihdutetaan nesteet kuumentamalla ja sitten jäähdytellään ja pannaan . . . . pakkaseen!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kannattaa nyt ainakin se lajike vielä tarkistaa ennen käsittelyä ja syömistä.
Ajattelin tänään tehdä voffeleita.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei ne kanttarellit mitään esikäsittelyä kaipaa. Puhdistat vain roskista ja voita nyrkillinen pannulle.
Mikä hiton freesaus? Putsaa roskat pois ja sienet pannulle. Kun neste on haihtunut, lisää mitä haluat. Vaikka voita suolaa pippuria sipulia tai et mitään.