Miten kermavaahtoa tehdään ?
Kommentit (18)
Neanderthalensis kirjoitti:
Piiskataan - niin ohjeissa vuodelta 1904 krttotaan.
Siis millä, miten ? Onko jotain tarkempaa reseptiä ?
Ap
Ostetaan sellanen pullo ja sit jotenkin sitä tulee siitä ulos.
Mä oon huomannut nyt vasta miljoona vuotiaana, et ku laittaa tomusokeria sinne vaahdon sekaan niin tulee oikeen hyvä! Pysyy koossa paremmin.
Kuohukermaa tai vispikermaa vatkataan joko käsin vispilällä tai sähkövatkaimella. Kaada kerma kulhoon ja vatkaa, kunnes se on vaahtoa. Varo, ettei muutu voiksi eli lopeta ajoissa, mutta älä liian ajoissa, että vaahto pysyy kasassa. Mausta sokerilla ja vaniliinisokerilla.
Osta vispikermaa, kaada kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella tai käsin vispilällä, kunnes tulee vaahdoksi. Lisää sokeria maun mukaan. Jos vatkaa liian kauan, tulee voita. Kokeilemalla selviää.
Vierailija kirjoitti:
Kuohukermaa tai vispikermaa vatkataan joko käsin vispilällä tai sähkövatkaimella. Kaada kerma kulhoon ja vatkaa, kunnes se on vaahtoa. Varo, ettei muutu voiksi eli lopeta ajoissa, mutta älä liian ajoissa, että vaahto pysyy kasassa. Mausta sokerilla ja vaniliinisokerilla.
Mikä on vispilä? Entä sähkövatkain? Eikö kermavaahtoa saa jotenkin helpommin kuin opettelemalla kaiken maailman teknisiä vimpaimia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuohukermaa tai vispikermaa vatkataan joko käsin vispilällä tai sähkövatkaimella. Kaada kerma kulhoon ja vatkaa, kunnes se on vaahtoa. Varo, ettei muutu voiksi eli lopeta ajoissa, mutta älä liian ajoissa, että vaahto pysyy kasassa. Mausta sokerilla ja vaniliinisokerilla.
Mikä on vispilä? Entä sähkövatkain? Eikö kermavaahtoa saa jotenkin helpommin kuin opettelemalla kaiken maailman teknisiä vimpaimia.
Nön nön nöö, trolli. Voithan sä vatkata käsin sitä, minkä sä ainoastaan osaat. Kyllä sieltäkin jotain ruiskahtaa.
Kermavaahtoa myydään sellaisessa spraymaalipurkin näköisissä pakkauksissa.
1 dl kermaa ja 1 dl vaahtoa ja sekoitetaan.
Ja ai niin: mikä on täytekakku ja synttärit? ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuohukermaa tai vispikermaa vatkataan joko käsin vispilällä tai sähkövatkaimella. Kaada kerma kulhoon ja vatkaa, kunnes se on vaahtoa. Varo, ettei muutu voiksi eli lopeta ajoissa, mutta älä liian ajoissa, että vaahto pysyy kasassa. Mausta sokerilla ja vaniliinisokerilla.
Mikä on vispilä? Entä sähkövatkain? Eikö kermavaahtoa saa jotenkin helpommin kuin opettelemalla kaiken maailman teknisiä vimpaimia.
Mitä on kermavaahto? Mitä ovat synttärit? Mikä on täytekakku?
Vierailija kirjoitti:
Ja ai niin: mikä on täytekakku ja synttärit? ap
Varmaan joku kakku jossa on täytettä. Emmä kyl tiiä varmasti.🤪
Nuotiolla kai paistat kakun.
Muu liian teknistä.
Vierailija kirjoitti:
Nuotiolla kai paistat kakun.
Muu liian teknistä.
Mikä on nuotio?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nuotiolla kai paistat kakun.
Muu liian teknistä.
Mikä on nuotio?
Nämä, (NUO), ne ja tio on ruotsia, joka tarkoittaa kymmenen. Eli siis nuo kymmenen.
Jaaa-a.... Nyt teit kyllä vaikean kyssärin.
Piiskataan - niin ohjeissa vuodelta 1904 krttotaan.