Miksi ruoka paranee kun sen paistaa pannulla?
Vai olenko se vain minä kun ajattelen että ruoka on parempaa toisella kierroksella kun käyttää jämät pannun kautta.
Kommentit (19)
Vierailija kirjoitti:
En tiennyt että ruoka oli kipeä. Kiitti kuitenkin parantamisohjeesta.
Lähes tunninko mietit tätä hjuumori pläjäystä
Makaronilaatikko ainakaan ei parane, vaan menee löllöksi ja rasvaiseksi.
Joka keitetyn paistaa, se makean maistaa, tiesi jo vanha kansa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En tiennyt että ruoka oli kipeä. Kiitti kuitenkin parantamisohjeesta.
Lähes tunninko mietit tätä hjuumori pläjäystä
Kato tuota otsikkoa. Sekunnissa tuli mieleen.
Vierailija kirjoitti:
Makaronilaatikko ainakaan ei parane, vaan menee löllöksi ja rasvaiseksi.
Juu ei mene. Et siis osaa vaan paistaa pannulla ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Makaronilaatikko ainakaan ei parane, vaan menee löllöksi ja rasvaiseksi.
Ei mulla vaan. Tulee ennemmin lisärapsakkuutta. Mä en laita erikseen rasvaa pannulle.
Riippuu varmaan ruoasta. Se makaronilaatikko todellakin on parempaa pannun kautta, mutta kasvissosekeitto ei.
Vierailija kirjoitti:
Joka keitetyn paistaa, se makean maistaa, tiesi jo vanha kansa.
👍 näin minunkin isäni sanoi.
Riisi on hyvää voissa paistettuna.
Todenäköisesti DNA määrittää eli se joka söi palanutta ruokaa tai metsäpalossa kuollutta jotain ei saanut loisia. Niitä on aika kammottaviakin loisia.
Ei kai siinä nyt mitään rasvaa tarvita kun teflonpannulla paistaa, tekee ruuasta juurikin vaan vetistä.
Ruokaan tulee paistettaessa hyvän makuisia pah-yhdisteitä, jotka aiheuttavat pitkällä aikavälillä joskus syöpää, mutta ovat ihmisaivoille merkki siitä, että ruoka on kypsennettyä ja paremmin sulavaa kuin kypsentämätön ruoka. Eli ne, jotka ovat sietäneet/tykänneet palaneen mausta ovat saaneet enemmän energiaa suvun jatkamiseen.
Vastaavan tyyppinen evoluutiosopeuma, kuin savun hajusta tykkääminen.
Terveellisempää lämmittää ruoka mikrossa tai miedolla lämmöllä.
Kaikki. PAH-yhdisteet maistuu hyvälle.
Ohrauunipuuro paistuu pannulla ihanaksi.
Vierailija kirjoitti:
Ruokaan tulee paistettaessa hyvän makuisia pah-yhdisteitä, jotka aiheuttavat pitkällä aikavälillä joskus syöpää, mutta ovat ihmisaivoille merkki siitä, että ruoka on kypsennettyä ja paremmin sulavaa kuin kypsentämätön ruoka. Eli ne, jotka ovat sietäneet/tykänneet palaneen mausta ovat saaneet enemmän energiaa suvun jatkamiseen.
Vastaavan tyyppinen evoluutiosopeuma, kuin savun hajusta tykkääminen.
Terveellisempää lämmittää ruoka mikrossa tai miedolla lämmöllä.
Älä levitä väärää tietoa!
Ruoan maku paranee, kun lämmittää paistinpannulla. Ennen eli 80-luvulla ei ollut mikroa, niin kun lämmitti vaikka spaghettia ja jauhelihakastiketta pannulla, kyllä oli hyvää. Tai teki keitetyistä perunoista paistettuja perunoita, erittäin hyvää.
Rasva maistuu hyvältä. Syöpää aiheuttavat karsinogeenit maistuvat hyvältä.
Ei kai siihen muuta syytä ole.
En tiennyt että ruoka oli kipeä. Kiitti kuitenkin parantamisohjeesta.