Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

2 kpl 300 g lohipalaa, kuinka monta tuntia ennen ruuanlaittoa laittaisit ne pakastimesta jääkaappiin?

Vierailija
02.08.2022 |

Tarkoitus tehdä lohikeittoa huomenna lounaaksi. Lounasvieraita tulossa, joten keitto tarjoillaan klo 12.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
02.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunhan sulavat sen verran että saa paloiksi( 2h?)tai sitten pienii vasta kattilassa. Kyllähän noita pakastekaloja lykätään suoraan pakkasesta uuniin/keittoon.

Vierailija
2/8 |
02.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Illalla sulamaan jääkaappiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
02.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse olen lohen pilkkonut vielä jäisenä (oli aika helppoa) ja viskannut suoraan keittoon loppu vaiheessa, kypsyy silti tosi nopeasti.

Jos on on vielä ruodot, niin sitten ehkä 3-4h? Ja nypin ruodot pois.

Vierailija
4/8 |
02.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Illalla sulamaan jääkaappiin.

Ei kyllä mielestäni ole mitään syytä miksi hapattaa lohta ennen keittoon laittamista.

Vierailija
5/8 |
02.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aamulla kun heräisin seiskan maissa ottaisin jääkaappiin. Keittoon voi hyvin laittaa jäisenä kunhan saat pilkottua ne ensin. Mä pakastan aina valmiiksi pilkottuna niin lohen voi heittää suoraan pakkasesta keittoon.

Vierailija
6/8 |
02.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Illalla sulamaan jääkaappiin.

No en kyllä ottais illalla, tollaset noin pienet palaset sulaa nopeasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
7/8 |
02.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuu syömää , ruoka on valmista :)

Vierailija
8/8 |
02.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Illalla sulamaan jääkaappiin.

No en kyllä ottais illalla, tollaset noin pienet palaset sulaa nopeasti.

" Tässä puhuu kokemus: myöhään illalla sulamaan jääkaapin kylmimpään osaan. Aamusta leikkaat nahan pois, onnistuu hyvin kun on vähän kohmeessa vielä. Samalla voi kuutioida ja laittaa rasiaan suolattuna kevyesti odottamaan ja kylmäkalle rasian päälle ja jääkaappiin. Sitten vaan ihan loppuvaiheessa lisäät kuumaan lähes valmiiseen keittoon lohikuutiot. Näin on mummi tehnyt vuosien ajan ja toimii. "