Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko perunasipulisekoitusta säilyttää jääkaapissa yhden päivän?

Vierailija
14.07.2022 |

Semmosta pakastetta siis, vai meneekö huonoksi? 🤔

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
14.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vain jos päiväystä on jäljellä yli 27 vuotta. 

Vierailija
2/10 |
14.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä pussissa varmaan lukee kauan säilyy jääkaapissa/huoneenlämmössä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
14.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi. 

Vierailija
4/10 |
14.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei jääkaapissa säilyttäminen ja huonoksi meneminen ole toisensa poissulkevat.

Sanoisin, että vuorokaudessa ei vielä mene pilalle, mutta sen jälkeen jo menee.

Vierailija
5/10 |
14.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi säilyttää, yleensä säilyy kauemminkin, mutta uudestaan ei saa sulanutta tuotetta pakastaa. Ei vaikka sen kypsentäisi välissä.

Vierailija
6/10 |
14.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi säilyttää, yleensä säilyy kauemminkin, mutta uudestaan ei saa sulanutta tuotetta pakastaa. Ei vaikka sen kypsentäisi välissä.

Onko noin? Jos vaikka jauheliha on ollut pakkasessa ja teen siitä pihvejä niin niitäkö ei voi enää pakastaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
14.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höpö höpö.  Jos teen pakastetaikinasta tai -marjoista piirakkaa, niin tietysti sen saa pakastaa. Joku on nyt käsittänyt väärin.

Vierailija
8/10 |
14.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Voi säilyttää, yleensä säilyy kauemminkin, mutta uudestaan ei saa sulanutta tuotetta pakastaa. Ei vaikka sen kypsentäisi välissä.

Onko noin? Jos vaikka jauheliha on ollut pakkasessa ja teen siitä pihvejä niin niitäkö ei voi enää pakastaa?

Kyllä kypsentämisen jälkeen voit pakastaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
14.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä sulaneen tuotteen voi uudestaan pakastaa ilman kypsennystäkin. Ei kukaan kiellä. Ei ole laitontakaan. Eli voi pakastaa. Sitten kyllä kannattaa olla syömättä sitä, voipi olla terveydelle vaarallista.

Vierailija
10/10 |
14.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä sulaneen tuotteen voi uudestaan pakastaa ilman kypsennystäkin. Ei kukaan kiellä. Ei ole laitontakaan. Eli voi pakastaa. Sitten kyllä kannattaa olla syömättä sitä, voipi olla terveydelle vaarallista.

Riippuu paljon siitä millainen tuote kyseessä (kasvikset, kokoliha, jauheliha), miten tuoreena pakastettu ensimmäisen kerran, missä lämpötilassa ja miten nopeasti sulanut jne. Hyvissä olosuhteissa ja tuoreita tuotteita voi pakastaa, mutta yleisesti uudelleenpakastusta ei suositella koska monesti pakastetaan vanhentuvaa tavaraa ja sulatetaan liian lämpimässä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän seitsemän yksi