Voiko perunasipulisekoitusta säilyttää jääkaapissa yhden päivän?
Semmosta pakastetta siis, vai meneekö huonoksi? 🤔
Kommentit (10)
Siinä pussissa varmaan lukee kauan säilyy jääkaapissa/huoneenlämmössä.
Ei jääkaapissa säilyttäminen ja huonoksi meneminen ole toisensa poissulkevat.
Sanoisin, että vuorokaudessa ei vielä mene pilalle, mutta sen jälkeen jo menee.
Voi säilyttää, yleensä säilyy kauemminkin, mutta uudestaan ei saa sulanutta tuotetta pakastaa. Ei vaikka sen kypsentäisi välissä.
Vierailija kirjoitti:
Voi säilyttää, yleensä säilyy kauemminkin, mutta uudestaan ei saa sulanutta tuotetta pakastaa. Ei vaikka sen kypsentäisi välissä.
Onko noin? Jos vaikka jauheliha on ollut pakkasessa ja teen siitä pihvejä niin niitäkö ei voi enää pakastaa?
Höpö höpö. Jos teen pakastetaikinasta tai -marjoista piirakkaa, niin tietysti sen saa pakastaa. Joku on nyt käsittänyt väärin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi säilyttää, yleensä säilyy kauemminkin, mutta uudestaan ei saa sulanutta tuotetta pakastaa. Ei vaikka sen kypsentäisi välissä.
Onko noin? Jos vaikka jauheliha on ollut pakkasessa ja teen siitä pihvejä niin niitäkö ei voi enää pakastaa?
Kyllä kypsentämisen jälkeen voit pakastaa
Kyllä sulaneen tuotteen voi uudestaan pakastaa ilman kypsennystäkin. Ei kukaan kiellä. Ei ole laitontakaan. Eli voi pakastaa. Sitten kyllä kannattaa olla syömättä sitä, voipi olla terveydelle vaarallista.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä sulaneen tuotteen voi uudestaan pakastaa ilman kypsennystäkin. Ei kukaan kiellä. Ei ole laitontakaan. Eli voi pakastaa. Sitten kyllä kannattaa olla syömättä sitä, voipi olla terveydelle vaarallista.
Riippuu paljon siitä millainen tuote kyseessä (kasvikset, kokoliha, jauheliha), miten tuoreena pakastettu ensimmäisen kerran, missä lämpötilassa ja miten nopeasti sulanut jne. Hyvissä olosuhteissa ja tuoreita tuotteita voi pakastaa, mutta yleisesti uudelleenpakastusta ei suositella koska monesti pakastetaan vanhentuvaa tavaraa ja sulatetaan liian lämpimässä.
Vain jos päiväystä on jäljellä yli 27 vuotta.