Jännä, miten nopeasti sitä makuaisti tottuu sokerittomaan ruokavalioon
En oo viikkoon syöny karkkia tai muuta makeaa. Jogurtinkin vaihdoin maustamattomaan. Nyt kun banaaniakin maistan, melkein rupee ällöttämään, kun maistuu niin äklömakealle.
Jännä, että näinkin lyhyessä ajassa alkaa makea ällöttämään.
Kommentit (11)
Ihminen pysyy elossa ilman sokeria varsin hyvin.
Ihan hlvtn jännä. Puntit ihan tutisee.
Tuoreet leivonnaiset maistuu makealle vaikka niissä ei ole sokeria.Olisikohan maitohappobakteerien takia?
mulla menee 5 viikkoa kunnes tärinä alkaa helpottaa ja ei tarvii enää purkkaa etsiä kaduilta.
Syöt sokeria joka päivä edelleen. Huokaus, taas näitä vähemmän älykkäiden neronleimauksia.
Jätin sokerin lisäksi myös perunan, leivän, riisin ja pastan pois ja enää ei väsytä aterian jälkeen eikä jostain syystä edes tee mieli jälkiruokaa tai muita herkkuja. Paino pysyny lähes samana mutta vyötäröstä lähteny 7cm. Vihanneksia tosin syön paljon, eli en millään karppilinjalla ole.
Jänää, kuinka tää ei kiinnosta yhtään.
Syön juuri Fazerin sinistä.
Itse huomasin saman. Kaveri tarjosi mangoa. Oli todella ällömakeaa! Oikein yllätti.
Täälläkin valitettu jo monessa ketjussa, miten mansikat eivät ole enää makeita. Viikko ilman sokeria ja saattaisi jo makeus löytyä. Eli ei vikaa ehkä kuitenkaan niissä mansikoissa....
Vierailija kirjoitti:
Jänää, kuinka tää ei kiinnosta yhtään.
Syön juuri Fazerin sinistä.
Ok. Syö lisää suklaata.
Jätin sokerin pois, ja ostin hyvän paistinpannun mihin en tarvitse mitään rasvaa kun paistan jauhelihaa tai kanaa. Valitettavasti en pidä kalasta. Syön perunaa (paljon) ja riisiä ja pastaa (ainakin kerran viikossa molempia) ja aamu- ja iltapäivällä kokojyväpaahtoleipää jonka päällä paistettu muna ja kurkkua tai tomaattia, ei voita eikä edes margariinia.
Olen 3 vuodessa laihtunut 25 kiloa. Upea tunne: jaksan enemmän ja pidän ulkonäöstäni. Ei, sokeria ei tarvitse kukaan - siis sellaisenaan (tiedän kyllä missä ruuissa sitä muodossa tai toisessa on).
Se on hyvä asia. Sokeri ei ole välttämätöntä.