Muita urpoja, jotka ruuttaa kermavaahtoa suoraan purkista suuhun tai syö dippikastikkeen ilman sipsejä?
Kommentit (13)
Ei se nyt ainakaan ole ruuttaamista.
Hyvä kun muistutin, kaapissa onkin vaahtotölkki!
Kuka nyt edes käyttää valmista purkkikermavaahtoa, sehän on ihan kuraa itse vatkattuun verrattuna.
Vierailija kirjoitti:
Kuka nyt edes käyttää valmista purkkikermavaahtoa, sehän on ihan kuraa itse vatkattuun verrattuna.
Jos ei ole akuuttia tarvetta kermavaahdolle niin kuka sitä rupeaa vatkaamaan hetken mielitekoon? Sitä varten se purkki on jääkaapissa.
En oo ikinä ostanu tuollaista purkkikermavaahtoa, enkä osta.
Vierailija kirjoitti:
Ei se nyt ainakaan ole ruuttaamista.
Mitäs se sitten on?
Vierailija kirjoitti:
En oo ikinä ostanu tuollaista purkkikermavaahtoa, enkä osta.
Sitä kysyttiinkin. Hienoa, että tulit kertomaan.
Truuttaan!
Myös ketaupit, sinapit.
Ihaninta retkeillessä kun joku jättänyt sinapit, ketaupit nuotiopaikalle tai yhteiseen ruokakaappiin, silloin truuttaan ne suuhuni!
Tsatsikit, mansikkahilloa kaikki parhaita ilman kuivakkaita lisäkkeitä. Vaikka mihin IHMEESEEN mansikkahillo tarvitsee alleen lettua tai salaatinkastike salaattia?
Maku parhaiten tiivistyneenä tuossa, kastikkeessa, kermavaahdoasa, typerää tuota makua laimentaa!
Vierailija kirjoitti:
Truuttaan!
Myös ketaupit, sinapit.
Ihaninta retkeillessä kun joku jättänyt sinapit, ketaupit nuotiopaikalle tai yhteiseen ruokakaappiin, silloin truuttaan ne suuhuni!
Tsatsikit, mansikkahilloa kaikki parhaita ilman kuivakkaita lisäkkeitä. Vaikka mihin IHMEESEEN mansikkahillo tarvitsee alleen lettua tai salaatinkastike salaattia?
Maku parhaiten tiivistyneenä tuossa, kastikkeessa, kermavaahdoasa, typerää tuota makua laimentaa!
Nii-i! Olen ratkaissut nuotiomakkaran maustamisongelman (ongelma lienee vain itselleni) silleesti, että ruuttaan sinapit ja ketsupit muoviastiaan ja sinne on hyvä kastaa makkaraa. Tässä kuitenkin tarvitaan makkara enkä syö pelkästään sinappia ja ketsuppia.
- ap
Kossuvichy ilman vichyä, kiiiitoooos!