Auttakaa! Kumpi ensin tomaattikastike vai juustoraaste?
Teen pizzaa viikonloppuna.. laitanko ensin kastikkeen vai raasteen ? Sitten lopuksi täytteet. Laitanko vielä juustoraastetta täytteiden päälle?
Kommentit (19)
Ensin pitsapohjalle kastike ja täytteet joita paistat uunissa hetken aikaa. Lisää lopuksi juustoraaste ja paista uunissa hetken aikaa lisää. Näin juusto sulaa muttei pala.
Tomaattikastike ensin taikinan päälle ja sitten juusto ja sitten muut täytteet.
Pitseriassa tekevät niin, ettät tomaattikastike tulee alle, sitten juustoraaste ja siihen päälle mahdolliset muut täytteet, jos ei Margherita ole kyseessä.
Pohjalle tomaattikastike. Hiukan juustoraastetta. Täytteet, jotka ei pientä silppua. Sitten pääosa juustoraasteesta.
Ensin tomaattikastike. Sitten juustoraaste. Sitten täytteet.
Tomaattikastike -> juustoraaste -> täytteet (ei mitään juustoraastetta enää päälle!!!)
Vierailija kirjoitti:
Ensin tomaattikastike. Sitten juustoraaste. Sitten täytteet.
Sentään joku täysjärkinen tässäkin ketjussa.
Ensin tomaattikastiketta sitten täytteet lopuksi juustoraaste päälle
Pikkasen kärvähtänyt juustoo hyvää!
Tietysti:
Pohja -> Täytteet -> juustoraaste -> tomaattikastike päälle (ei mitään juustoraastetta enää!!!)
Ensin tomaattipyre, sitten tomaattimurskaa, pieni ripaus juustoraastetta, täytteet, oltermannijuustoa sekä mozzarella juustoraastetta lopuksi päälle. Näin minä teen peltipizzaa😋 ja annan olla kauan uunissa, kun juusto saa väriä, otan ulos.
Teen paksun pizzapohjan:
3dl lämmintä vettä
3 tl kuivahiivaa
1 tl suolaa
2 lorausta rypsiöljyä
1 tl intiaanisokeria
0,5-1 dl graham jauhoja
Ja lopuksi hiivaleipäjauhoja niin paljon kunnes taikinasta tulee sopiva. En mittaa koskaan niin en osaa sanoa määrää.
Mun bravuuri on jauhelihapizza. Eli jauheliha, ananas, jalapeno, oliivi, tomaatinsiivuja, maissia.
Just pari pv sitte tein ison pellillisen. Söin sitä 3 päivää onnellisena.
Vierailija kirjoitti:
Ensin tomaattipyre, sitten tomaattimurskaa, pieni ripaus juustoraastetta, täytteet, oltermannijuustoa sekä mozzarella juustoraastetta lopuksi päälle. Näin minä teen peltipizzaa😋 ja annan olla kauan uunissa, kun juusto saa väriä, otan ulos.
Teen paksun pizzapohjan:
3dl lämmintä vettä
3 tl kuivahiivaa
1 tl suolaa
2 lorausta rypsiöljyä
1 tl intiaanisokeria
0,5-1 dl graham jauhoja
Ja lopuksi hiivaleipäjauhoja niin paljon kunnes taikinasta tulee sopiva. En mittaa koskaan niin en osaa sanoa määrää.Mun bravuuri on jauhelihapizza. Eli jauheliha, ananas, jalapeno, oliivi, tomaatinsiivuja, maissia.
Just pari pv sitte tein ison pellillisen. Söin sitä 3 päivää onnellisena.
Oho, on siitä jo 4 pv aikaa. Koska eilen söin viimeset palat😂 helle pehmentää pään.
Viesti 13. Liikaa hiivaa 1 tl riittää
Tomaattisose aluksi. Sitten salamia, kinkkua ja juustoraastetta
Vierailija kirjoitti:
Viesti 13. Liikaa hiivaa 1 tl riittää
Ai 3dl taikinaan? Kerran kokeilin vähemmällä niin ei meinannu kohota. Johtuu kait grahamista? Raskas jauho niin ei jaksa vähempi hiiva nostaa sitä?
Pizzapohjan päälle tomaattikastike, sitten juustoraaste, sitten täytteet, ja lopuksi vielä vähän juustoraastetta pinnalle.
Koska haluan rapean pohjan, esipaistan pohjaa hetken sähköuunissa siinä vaiheessa, kun siinä on vasta tomaattikastike. Sitten otan sen pois uunista, lisään juustoraasteen ja täytteet ja laitan sen takaisin uuniin.
Tällaisessa monivaiheisessa paistamisoperaatiossa täytyy kyllä olla tarkkana, ettei pizza ole uunissa missään vaiheessa liian kauaa. Pohja kypsyy / juusto palaa hetkessä.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
tomaattikastike tulee sinne pitsataikinan alle ja juustoraaste päälle