Vinkkisi Rainbow- uunivalmispatongille (-60%)
Kannattaako pirskotella vedellä?
Sopiiko aurinkokuivatut tomaatit tuon ohelle?
Onko liikaa vaadittu itseltä että pilkkoisi hieman valkosipulia voihin tai tomaattikastikkeeseen?
VOINKO tehdä Kroatialaisia Chevapihci- jauhelihankoja tuon patongin oheen???
Miten teen tuon patongin!!!???
Kommentit (6)
Mä laitan vähän vettä enne paistamista. Aurinkokuivattu tomaatti kuulostaa hyvältä sen kanssa. Itse laitan yleensä täytteeksi tylsästi voita, tomaattia, kurkkua, salaattia ja juustoa, mutta käyhän niihin vaikka mikä.
Ihan peruspatonkeja ovat. Olen jopa syönyt niitä patonginpaloja dippaamalla hyvään oliiviöljyyn, jossa sormisuolaa ja hieman yrttejä.
Sopii tryffelisalsan kanssa (siis säilykettä, jossa mausteena tryffelisieniä). Tuollaiset peruspatongit ovat hyviä pohjaksi mihin tahansa, kun eivät maistu juuri miltään.
Päiväysvanhat tuotteet kannattaa laittaa pakastimeen raikastumaan.
Miten sinä osaat kirjoittaa, kun et näemmä osaa lukea? Valmistusohjeethan ovat paketissa. Jos ne tarvitsevat vettä päälleen, on se mainittu ohjeessa.
Työnnä se jonnekkin kuumaan paikkaan