Herttoniemen LaLocanda-ravintolassa ei tiedetty mistä ravintolan liha on kotoisin
Kotimaista se ei ole, sanoi tarjoilija ja lähti kysymään tietoa.
Eipä tiedetty keittiössäkään mutta arveltiin sen olevan Puolasta ja Romaniasta. Mutta voi olla muualtakin.
Vihannekset oli myös ulkomailta
Kommentit (7)
Ravintolaruoka on valitettavan usein "ei mistään kotoisin" siksi en käy niissä vaan ostan samalla rahalla paremmat raaka-aineet ja teen ruuan itse.
Pitäähän heillä olla tieto, mistä sen ovat ostaneet ja mitä toimituslistoissa sanotaan alkuperästä.
Vierailija kirjoitti:
Pitäähän heillä olla tieto, mistä sen ovat ostaneet ja mitä toimituslistoissa sanotaan alkuperästä.
Miten on edes mahdollista, että Suomessa saa pitää ravintolaa, missä myydään pimeää lihaa, jonka alkuperää ei tiedetä.
kai nyt niissä tukkupaukkauksissa lukee
Meillä kuntouttavassa työtoiminassa kirjoitettiin ruokalan tiskille lappu, jossa sanotaan ruoan olevan kotimaista.
.
Se, että kenen kotimaasta ruoka tulee ei kuulu minulle...
kannattaa vinkata terveystarkastajalle ettei lihan alkuperä ole selvillä.
Ai jaa. No eipä tartte tuonne astua! 😉