Miksi pikaruokapaikkojen hampurilaiset olisivat epäterveellisiä?
Varmastikin juu jos ei ikinä mitään muuta syö, mutta se että mitä niissä on, leipää, lihaa, salaattia, majoneesia ja kyllä, rasvaa, mutta aika iso osa kotiruoistakin paistetaan rasvassa=öljyssä. Ja aika monen jääkaapista löytyy myös se majoneesi.
Kommentit (95)
Valkoiseta leipää, ulkomaista käristettyä prosessoitua punaista lihaa, ehkä pala ulkomaista prosessoitua juustoa. Juodaan happaman sokerilimsan kanssa alas ja nopeaa hiilihydraattia ja rasvaa ja suolaa sisältävät ranskalaiset kylkeen.
Energiamäärä = liian suuri
Suolan määrä = liian suuri
Kasvisten määrä = pieni
Kuidun saanti = pieni
Kai tätä on seurattukin mitä veriarvoille, painolle ja verenpaineelle käy kun syö pikaruokaravintoloissa hamppariaterioita säännöllisesti
Ei ne hampurilaiset olekaan, vaan ne ranskalaiset.
Jos majoneesin ja muut kastikkeet jättää pois, niin ei erityisen epäterveellistä äkkiseltään ajateltuna. Mutta niissä on käsittääkseni kaikenlaisia säilöntäaineita sämpylöissä ym. Kuten kaupan leivässäkin.
Vierailija kirjoitti:
Ei ne hampurilaiset olekaan, vaan ne ranskalaiset.
No kyllä vehnäpulla hemmetin moisen rasvan kanssa vielä rasvaisten ranskalaisten kanssa ja siihen sokerilimu vielä päälle.
Rypsiöljy. Sokeri. Tee ite, niin ihan eri asia.
Hyvä pointti. Olisiko "mäkkäriruoan" syöminen jotenkin hyväksyttävämpää jos sen annoksen purkaisi lautaselle ja söisi veitsellä ja haarukalla niin luultavasti kukaan ei edes tajuaisi ihmetellä saati paheksua - samaa perunaa, lihaa, salaattia, majoneesia, juustoa ja leipää se annos lautasellakin on mutta oletettavasti ympäristölle hyväksyttävämmässä muodossa. Tarjoillaanhan paremmissakin ravintoloissa hampurilaisannos lautasella eikä kukaan mukise siitä mitään.
Mistä oloista ja millä tavalla kasvatettua lihaa se edes on? Antibiooteilla ulkomailla kasvatettua?
Vierailija kirjoitti:
Mistä lähtien joku vehnäpulla on terveellista ison määrän rasvan kanssa?
En ikinä syö majoneesia kotona.
Makaronilaatikkoa pidetään terveellisenä kotiruokana ja se sisältää ihan samalla tavalla vehnää. Majoneesia ei hampurilaisissa ole usein kuin nimeksi.
Pikkasen liikaa huonoja hiilareita rasvan kanssa. Olisi edes se hampurilainen salaatinlehdillä, niin jo paljon parempi.
mäkin hampurilaiset on loistavia makroiltaan. syön arkisin joka päivä aamiaishampurilaisen ja lounaan hampurilaisen heillä. yksi hampurilainen ja iso sooda per kerta. jo viisi vuotta näin
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mistä lähtien joku vehnäpulla on terveellista ison määrän rasvan kanssa?
En ikinä syö majoneesia kotona.
Makaronilaatikkoa pidetään terveellisenä kotiruokana ja se sisältää ihan samalla tavalla vehnää. Majoneesia ei hampurilaisissa ole usein kuin nimeksi.
En ole koskaan pitänyt makaronialaatikkoa terveellisenä.
Vierailija kirjoitti:
Hyvä pointti. Olisiko "mäkkäriruoan" syöminen jotenkin hyväksyttävämpää jos sen annoksen purkaisi lautaselle ja söisi veitsellä ja haarukalla niin luultavasti kukaan ei edes tajuaisi ihmetellä saati paheksua - samaa perunaa, lihaa, salaattia, majoneesia, juustoa ja leipää se annos lautasellakin on mutta oletettavasti ympäristölle hyväksyttävämmässä muodossa. Tarjoillaanhan paremmissakin ravintoloissa hampurilaisannos lautasella eikä kukaan mukise siitä mitään.
Patonki, leikkele- ja juustolajitelma ja perunasalaattia. Sehän on piknik!
Hamppariateria=
Pihvi+sämpylä+salaatti+juusto+kastike+perunat
Jos syöt tämän aterin hienossa ravintolassa x5 hintaan , niin se on tosi jees Mäkissä kamalaa.
Pikaruoka on paskaa. Itse tehty lohikeitto ei ole.
Lohikeiton kanssa kuuluu ruisleipä, eikä mikään vehnäpulla. Näin on asianlaita.
Vierailija kirjoitti:
Pikkasen liikaa huonoja hiilareita rasvan kanssa. Olisi edes se hampurilainen salaatinlehdillä, niin jo paljon parempi.
Joku päivä pitää käydä Naughty burgerissa syömässä ne pihvit salaatinlehdellä. Olen jo kattonut minkä annoksen voisin syödä, mutta en ole vielä käynyt paikkakunnalla, jossa kyseinen ketju olisi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mistä lähtien joku vehnäpulla on terveellista ison määrän rasvan kanssa?
En ikinä syö majoneesia kotona.
Makaronilaatikkoa pidetään terveellisenä kotiruokana ja se sisältää ihan samalla tavalla vehnää. Majoneesia ei hampurilaisissa ole usein kuin nimeksi.
En ole koskaan pitänyt makaronialaatikkoa terveellisenä.
Ei sitä pidetä erityisen epäterveellisenäkään, koska "kotiruoka on kotiruokaa".
Vierailija kirjoitti:
Mistä lähtien joku vehnäpulla on terveellista ison määrän rasvan kanssa?
En ikinä syö majoneesia kotona.
?
Majoneesi on kananmunaa, öljyä, valkopippuria, sinappia, viinietikkaa ja suolaa.
Vierailija kirjoitti:
Pikaruoka on paskaa. Itse tehty lohikeitto ei ole.
Lohikeiton kanssa kuuluu ruisleipä, eikä mikään vehnäpulla. Näin on asianlaita.
Kauhean rasvaista. Ja kauheasti hiilihydraattia.
Kuinkahan paljon niille ulkomaisille tehotuotantotehtaiden naudoille syötetään antibiootteja, että lihovat ja kasvavat riittävän nopeasti?
Mistä lähtien joku vehnäpulla on terveellista ison määrän rasvan kanssa?
En ikinä syö majoneesia kotona.