Saako hävikkiruokaa myyvien ravintoloiden työntekijät itse ottaa ruokaa tai ostaa ruokaa esim Amicalla?
katsoin että hyviä pihvejä oli kilokaupalla vielä ennen hävikkimyyntiä, mutta sitten myyyjä tai keittäjä joku kävi nappaamassa itselleen 3 rasiaa pihvejä itselleen, ja samoin toinen otti yhden rasian. Siis maksaako nämä työntekijät näistä vai ottavatko noin vaan? ja miksi noin paljon, siinä jäi sitten minulle muutama pihvi mutta jonossa oleville ei enää kuin jotain täytepastaa ja maksaa tuokin nykyään yli 4 e!!!!
Kommentit (3)
Joskus eilisin jämistä tehdään ruokaa seuraavana päivänä. Jää vaikka kanankoipia yli --> kanasalaatti jne.
Lisäksi monilla paikkakunnilla on nykyään käytössä sovelluksia, joista voi ostaa 'hävikiruokaa'. Ravintola laittaa sinne vaikka että 4kpl possunpihvejä 5e, tai pasta-annos 4e jne. ja sovelluksesta ostetaan saman tien ja noudetaan ko. ravintolasta.
niin näin se on mennyt ahneeksi nykymaailman, ruokalan työntekijätkin varastavat ruokaa jota piti myydä hävikkinä
näin taas usea köyhä puliukko ja vaivainen jonottaja eläkeläinen jäi ihan puille paljaille nököttämään