Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko teräksistä kattilaa käyttää

Vierailija
08.05.2022 |

uunipatana? On kannellinen eikä ole muoviosia. Naudan sisäpaistia meinasin kokata. Muutkin valmistukseen liittyvät ohjeet tiskiin, kiitos.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
08.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita mikroon 2h.

Vierailija
2/7 |
08.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voithan sä sitä käyttää. Pataruoanko ajattelit tehdä, vaiko kokonaisen paistin? Jälkimmäisessä tapauksessa unohda se kattila kokonaan ja laita uunin ritilälle. alle astia tai pelti, joka kerää tippuvat nesteet. Näin paisti ei lillu omissa nesteissään, joka hieman yllättäen auttaa tekemään siitä mehukkaamman.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
08.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi , minäkäytän usein, esim. 10 litran kattilaa.

Vierailija
4/7 |
08.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi käyttää.

Vierailija
5/7 |
08.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voithan sä sitä käyttää. Pataruoanko ajattelit tehdä, vaiko kokonaisen paistin? Jälkimmäisessä tapauksessa unohda se kattila kokonaan ja laita uunin ritilälle. alle astia tai pelti, joka kerää tippuvat nesteet. Näin paisti ei lillu omissa nesteissään, joka hieman yllättäen auttaa tekemään siitä mehukkaamman.

Kokonaisen paistin meinasin. Eikö se kuivu ritilällä?

Ap

Vierailija
6/7 |
08.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Voithan sä sitä käyttää. Pataruoanko ajattelit tehdä, vaiko kokonaisen paistin? Jälkimmäisessä tapauksessa unohda se kattila kokonaan ja laita uunin ritilälle. alle astia tai pelti, joka kerää tippuvat nesteet. Näin paisti ei lillu omissa nesteissään, joka hieman yllättäen auttaa tekemään siitä mehukkaamman.

Kokonaisen paistin meinasin. Eikö se kuivu ritilällä?

Ap

Ei, mutta jos pelkäät sitä, niin laitat pellille hieman kiehuvaa vettä. Ei minun mielestä kyllä paranna tulosta. Max. 120 asteiseen uuniin. Jos raatsit, niin uunin luukkua kannattaisi jopa pitää paitson aikana ihan vähän raollaan. Ensin ruskistus pannulla, ilman rasvaa. Uunista poisoton jälkeen pitää malttaa tovi ennen kuin leikkaa. Muuten valuttaa tolkuttomasti nestettä ulos.

Tai jos koitat tehdä paistista ylikypsää, niin unohda kaikki ylläoleva. Mutta tuskimpa koitat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
08.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä.Syön vain mikro-aterioita!Arvaan ei!Ihmiset kun tekee suurelle porukalle keittoa isossa kattilassa;Moni kuitenkin ruokailun jälkeen laitaa kattilan 50 astetta uunin lämpö ja sinne! Jos joku nälkä kurki tulee viellä? Kun levyllä voi ruoka helposti palaa pohjaan.Tasasessa uunin lämmössä ei.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kolme seitsemän