Lue keskustelun säännöt.
Miksi kaikkiin jäätelöihin ja suklaisiin pitää tunkea suolaa nykyään?
30.04.2022 |
Mikä villitys tää on. Jotain salted caramelia, merisuolaa tai suolaista suklaakastiketta täynnä kaikki uutuudet.
Kommentit (4)
Ei ne suolattomat oo hyllyistä hävinneet. Hyvänmakuisia lisiä karkkihyllyyn.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Koska se on hyvä makuyhdistelmä. Sitä paitsi suurin osa on edelleen jotain muuta, joten turha valitus.
Olen samaa ihmetellyt. Suola lisää syöpäriskiä ja verenpainetautia ja silti sitä lisätään ihan liikaa ja makeisiinkiin tuotteisiin, joihin se ei sovi ollenkaan. Pikkukaupunkimme ainoan gourmet-ravintolan a la carte-listan molemmat jälkiruuat on pilattu suolalla/lakritsilla, yök, ei voi käydä siellä.
Säilöntäaine.