Syön tätä salaattia lähes joka päivä
Vihersalaattia, fetaa chiliöljyssä, makeaa suippopaprikaa, avokadoa, kurkkua ja mustapapuja. Salaatinkastikkeena Felixin Yrtti-balsamico. Nam!
Kommentit (5)
Oletteko katsoneet, paljonko salaatinkastikkeessa on sokeria?
Itse käytän vain extra virgin oliiviöljyä ja etikkaa. Pääsee salaatin maku oikeuksiinsa eikä huku sokerin alle.
(Katsoin uteliaisuuttani ja tuossa Felixissä 20 % sisällöstä on sokeria ja Saarioisten tuotteessa 13 %.)
Itse en laita koskaan mitään kastikkeita
Minä syön joka päivä salaattia johon tulee tuoretta pinaattia, rucolaa, punaista ja keltaista paprikaa (tai oranssia). Kirsikkatomaattia, kikherneitä, maissia, herneitä. Välillä laitan purkkiananasta, papaijaa. ruskeita papuja Jne.
Joko kaikkia näitä tai sitten osaa näistä.
Tätä syön ISON annoksen, ihanaa. Sekoittelen itse, en käytä kastikkeita.
Vierailija kirjoitti:
Oletteko katsoneet, paljonko salaatinkastikkeessa on sokeria?
Itse käytän vain extra virgin oliiviöljyä ja etikkaa. Pääsee salaatin maku oikeuksiinsa eikä huku sokerin alle.
(Katsoin uteliaisuuttani ja tuossa Felixissä 20 % sisällöstä on sokeria ja Saarioisten tuotteessa 13 %.)
Ei kiinnosta.
Mä syön lähes samanlaista salaattia pari kertaa viikossa, mutta mustapapujen tilalla on kikherneitä ja salaatinkastikkeena Saarioisten sinappista kastiketta. Hyvää on!