Mielipiteesi porkkanaraasteesta?
Kommentit (15)
En syö kotona, muualla OK.
Kotona mielummin muita kasviksia raakana tai keitän ruusukaalis tai muuta.
Pakollinen lisuke lounasbuffassa. Harvoin teen kotona. Porkkanat syön ennemmin kokonaisina. Saa hampaatkin työtä.
En syö usein, mutta on kyllä varsin herkullinen lisäke ruskeat kastikkeen ja keitettyjen perunoiden kanssa!
Jos on raastettu makeasta porkkanasta, niin on kyllä hyvää. En oo kyllä syönyt vuosiin, pitäiskin kokeilla :)
Herkullista! Porkkanaraaste on sellasenaan herkkua, mutta myös duunattuna esim. appelsiiniporkkanaraaste tai porkkanat-kasvissalaateissa+ yrtit.
Leipä on hyvää ruokapöydässäkin.
Joo makiaa porkkanaraastetta aah. Sätkärouheeksi tortillaan hyvvää.
En ikinä sitä itse tekisi mutta jos tarjotaan voin vähän syödä. Ällöttää se sotkuisuus. Mitä mehukkaampi sen ällömpi. Kuivahkoa, isolla raastimen terällä tehtyä vielä voisinkin syödä.
Porkkanoita syön sellaisenaan kyllä päivittäin.
Teen ison annoksen ja sitä syödään lisukkeena monta päivää. En joka viikko, mutta kerran, pari kuussa.
Kotona harvemmin lisukkeena syödään, mutta moneen ruokaan se tuo mehevää lisää. Buffetissa otan jos näyttää syötävälle, sellainen kuiva ja isoraaste on karseaa.
Nopea ja maistuva lisuke, jota voi tuunata haluamallaan tavalla. Helppo käyttää leivonnassakin.
Söisin jos voisin! Olen allerginen raa'alle porkkanalle, alkaa huulet kutiamaan kun sitä syö.
Olen liian laiska raastamaan kotona. Syön porkkanat kuorittuna. Vaikka tykkään porkkanaraasteesta. Raastettuna maistuu makeammalta ja mehukkaammalta.
Porkkanat on käteviä säilyyttää jääkaapissa. Ne säilyy tosi pitkään hyvänä. Tuore salaatti nahistuu parissa päivässä joten sitä ostaessa pitää olla jo suunnitelma milloin sen syö. Kun taas porkkanapussi löytyy lähes aina jääkaapista.
Taitaa olla ihan suomalaiskansallinen tapa syödä porkkanaraastetta. En ole missään muualla siihen törmännyt. Muistan että sitä kotona muksuna tuli syötyä kun asuin Suomessa.
Enää en voi syödä raakaa porkkanaa koska se ei sula. Tulee kovat vatsanpoltteet.
Sitruunamehun kanssa maistuu, ei muuten. Ja kyllä, ainakin 3 kertaa viikossa että lapsetkin saavat kuituja. Raasteita, kurkkua, tomaatteja lautasten reunoilla aina, Sen sijaan emme syö leipää ruuan kanssa. Se on turha ja kallis ja lihottava tapa suomalaisten lämpimän ruuan pöydässä.