Syön paljon papuja
Siis pääasiassa säilykkeenä mustapapuja ja kidneypapuja. LÄhes joka päivä pahvitörpöllisen. Onko muita papuihin hurahtaneita? Mitä niistä kokkaatte? Mä lisään lähinnä vihersalaattiin.
Kommentit (10)
Papupataa, lisään keittoon, papupullia, ja myös minä käytän salaattiin, enimmäkseen valkopapuja ( nämä ovat minulle mieleisiä myös tomaattimuhennoksessa)
Hienoa on hyvä ravinto.Oma vatsa ei paljoa kestä proteenia ja papuja.Alkaa turpoo vatsa ja pierettä.
Kikherneetkin ovat hyviä. Kikhernettä, fetajuustoa, kuskusia, tomaattia ja kurkkua ja jotain kastiketta. Siinäpä edullinen työpaikkalounaskin. ap
Voipapuja metsästän, huonosti löytyy tällä hetkellä (K-kauppa, S-market, Lidl).
Voihan papu kirjoitti:
Voipapuja metsästän, huonosti löytyy tällä hetkellä (K-kauppa, S-market, Lidl).
Joo, mustapavutkin olivat loppu tässä hiljan, kun olisin ostanut. ap
Kerran söin papuja ja sen jälkeen laatta lensi niin ettei mitään rajaa. Piti olla kypsiä mutta vissiin joku ei ollut kypsynyt kunnolla, oikein upea ruokamyrkytys. Ihanaa. Kyllä nää kasvihommat on niin upeita kun voi hyvällä säkällä vaikka henki mennä.
Vierailija kirjoitti:
Kerran söin papuja ja sen jälkeen laatta lensi niin ettei mitään rajaa. Piti olla kypsiä mutta vissiin joku ei ollut kypsynyt kunnolla, oikein upea ruokamyrkytys. Ihanaa. Kyllä nää kasvihommat on niin upeita kun voi hyvällä säkällä vaikka henki mennä.
Niin, liharuuistahan ei kukaan koskaan ole saanut ruokamyrkytystä.
Vierailija kirjoitti:
Kerran söin papuja ja sen jälkeen laatta lensi niin ettei mitään rajaa. Piti olla kypsiä mutta vissiin joku ei ollut kypsynyt kunnolla, oikein upea ruokamyrkytys. Ihanaa. Kyllä nää kasvihommat on niin upeita kun voi hyvällä säkällä vaikka henki mennä.
Niin, ne oli väärin valmistettu. Itse en ole saanut pavuista mitään ongelmaa koskaan.
Minä lisään jauhelihakastikkseen sekaan. Ei tarvitse erikseen keittää riisiä tai perunoita vaan teen mössön, jossa on jauhelihaa, papuja ja kasviksia. Tai sitten teen vain chili sin carnea tai linssi- tai papukeittoa.
Tosi paljon tulee käytettyä linssejä, papuja ja kikherneitä.